Netflix'ten Disney+'ı zora düşürecek hamle! Champion dizisi geliyor

İngiliz draması Champion ile Netflix ve BBC arasında yeni bir ortak yapım çalışmaları devam ediyor. Oyuncular haberleri, yapım güncellemeleri, fragmanlar ve Netflix çıkış tarihi dahil olmak üzere Champion hakkında bilmeniz gereken her şey ise haberimizde.

Champion, Netflix ve BBC arasında yaklaşan bir İngiliz draması ve ortak yapımı. Queenie yazarı Candice Carty-Williams tarafından yaratılan Champion, resmi olarak Carty-Williams için ilk TV projesidir ve “Siyah İngiliz müziğine bir aşk mektubu” olarak nitelendirilmiştir.

Yapımın yaratıcısı Candice Carty-Williams, Champion hakkında şunları söyledi ;

“Şampiyon, Siyah müziğin ve Siyah bir ailenin kutlamasıdır, ancak bu ailenin parçalanmış olabileceği ve dünyanın hikayelerini görmesini bekleyemem. Müziğin ne olduğunu bildiğimden beri, kiri ve Birleşik Krallık rapini ve neo-soul'u saplantı derecesine kadar sevdim ve Birleşik Krallık'ta BBC One ve iPlayer'a ve küresel olarak Netflix'e bu tür müziklere hayat ve doku benim hayalim, dizi için orijinal parçalar yaratmak şu an müzik yapan en iyi yapımcılar ve şarkı yazarlarından bazılarıyla çalışmak harika olacak.”

Popüler Haberler