“Obliterated” Netflix Dizisi: Şimdiye kadar bildiğimiz her şey

Cobra Kai'nin yaratıcılarından yepyeni aksiyon-komedi dizisi Obliterated'ın çekimleri Las Vegas, Nevada'da tamamlandı. Konu , oyuncu kadrosu, fragman ve Netflix çıkış tarihi dahil olmak üzere Obliterated hakkında bilmeniz gereken her şey haberimizde.

Obliterated , çok tutulan dizi Cobra Kai'nin yaratıcılarından (altıncı sezon yenilemesini bekliyor) yakında çıkacak bir aksiyon-komedi dizisi ve yepyeni Netflix projesidir .

Josh Heald, Jon Hurwitz ve Hayden Schlossberg, Dina Hillier ile birlikte dizinin showrunner'ları ve yönetici yapımcıları olarak görev yapıyor. Sony Pictures Television ile genel bir anlaşması olan prodüksiyon şirketleri Counterbalance Entertainment aracılığıyla çalışıyorlar.

2019'un sonlarına doğru Obliterated , TBS için doğrudan sipariş üzerine bir dizi olarak duyuruldu.

Bununla birlikte, sonraki birkaç yıl proje hakkında neredeyse hiç haber çıkmadı ve o sırada Cobra Kai , Netflix'e geçerek dünya çapında milyonlarca aboneyle anında bir hit haline geldi.

Mayıs 2022'de dizinin TBS'den Netflix'e taşındığını öğrendik ve bunun ardından TBS ve TNT'nin tüm senaryolu projeleri öldürdüğü haberi geldi .

Gösteride çalışmak, en iyi Spider-Man 3'te çalışmasıyla tanınan görüntü yönetmeni Abraham Martinez'i içeriyor . Marie AK McMaster kast yönetmeni olarak görev yapıyor.

Popüler Haberler