'One Piece' Netflix canlı aksiyon serisi: Şimdiye kadar bildiğimiz her şey

Eiichiro Oda'nın sevilen mangasının canlı aksiyon uyarlaması Netflix'e geliyor. Peki dizide bizleri neler bekliyor? İşte tüm detaylar.

Dizinin yapımcılığını Netflix'in şimdi iptal edilen Cowboy Bebop uyarlamasının arkasındaki şirket olan Tomorrow Studios üstleniyor . Dizinin ilk duyurusunun üzerinden iki yıl geçmesine rağmen , Netflix'te One Piece hakkında şu ana kadar bildiğimiz her şey haberimizde.

Seriler devam ederken, One Piece tüm zamanların en sevilen ve en iyi tanınan manga serilerinden biridir. 22 Temmuz 1997'de Weekly Shōnen Jump'ın bir sayısında yayımlandığından beri, manganın 969 bölümü, 95 cilt ile birlikte yayınlandı ve bu sayı artmaya devam ediyor.

One Piece ayrıca 462 milyondan fazla satarak Dragon Ball , Golgo 13 ve Naruto gibi mangalardan daha fazla satarak tüm zamanların en çok satan mangası olarak kabul ediliyor . Bu aynı zamanda One Piece'i tüm zamanların en yüksek hasılat yapan kurgusal serilerinden biri haline getiriyor ve birden fazla mangası, filmi, video oyunu ve çeşitli diğer ürünleri üzerinden 21 milyar doların üzerinde gelir elde ediyor.

Netflix'in canlı aksiyon dizisi One Piece ilk olarak Ocak 2020'de duyurulmuştur.

Popüler Haberler