Squid Game hakkında şok edici 8 teori

Squid Game hakkında daha önce duymadığınız şok edici 8 teori ile karşınızdayız!

Squid Game, Netflix akış platformunun şimdiye kadar en çok izlenen şovu olma yolunda. Yayınlandığı günden itibaren sürekli gündem olan Kore dizisi hakkında gün geçmiyor ki bazı iddialar ortaya atılmasın. Şimdiki iddia ne mi? Detaylar haberimizde.

Milyonlarca insan, Squid Game'in geçtiği cafcaflı, renkli ve kana bulanmış dünyaya dalmışken, bazı kartal gözlü izleyiciler, oyunların nasıl çalıştığına işaret eden teoriler veya ipuçları fark etti. Çoğu izleyicinin hiç dikkatini çekmemiş bu ipuçlarını okuduğunuz zaman çok şaşıracak ben nasıl fark etmedim diyeceksiniz.

İşte Squid Game'deki şok edici 9 teori:

Not: Haberimiz yüksek miktarda spoiler içerir.

1. Maskeli korumalar kırmızı kart gördü

Squid Game hakkındaki teorilerin çoğu, insanların kendilerini bu karanlık, yeraltı yarışmasına nasıl dahil olduklarından kaynaklanıyor. Tren istasyonunda başlayan oyunda Ddakji, Seong Gi-hun'un dan mavi ve kırmızı renklerden oluşan 2 zarf seçmesini ister ve Seong Gi-hun maviyi seçer. Yarışmaya katıldığı gün Seong Gi-hun hangi renk kıyafet giymiştir? Evet mavi.

Bazı izleyiciler bunun bir tesadüf olmadığını söylüyor. Çünkü mavi renk yarışmacıları kırmızı renk ise yarışmanın kurallarını denetleyen görevlileri simgeliyordu. Eğer Seong Gi-hun, kırmızı kartı seçmiş olsaydı teoriye göre yarışan bir yarışmacı değil de maskeli korumalardan biri olacaktı ve oyunu kaybedenleri 'ortadan kaldırmaya' çalışacaktı.

Popüler Haberler