The Last of Us 3. bölümü ile fırtınalar kopardı! Eşcinsel ilişki sosyal medyayı karıştırdı!

Şu sıralar en çok izlenen dizilerin başında The Last of Us geliyor. Bilindiği üzere bu dizi Sony'nin PlayStation için geliştirdiği aynı isimli oyundan esinlenildi.

Genel olarak oyun için hazırlanan dizi ve filmler bağımsız bir çizgide karşımıza çıkıyor. Haliyle bu durum oyun severlerin çok hoşuna gitmiyor.

Fakat HBO bu zinciri kırmak için The Last of Us dizisinde oyunun da senaryosunu hazırlayan Neil Druckmann ile çalıştı. Bu sayede oyun ile aynı paralellikte ilerleyen bir dizi çıktı karşımıza. Hali hazırda oyunun senaryosu zaten çok sağlamdı. Dizi de aynı paralellikte ilerleyince, büyük beğeni topladı. En azından 3. bölüme kadar.

Geçtiğimiz gün yayınlanan dizinin 3. bölümü bazı tartışmaları da beraberinde getirdi. Malum, ülkemizde eşcinsel içeriklere çok sıcak bakılmıyor. En azından sıcak bakmayan kitlenin çok daha geniş olduğunu söyleyebiliriz.

The Last of Us dizisi 3. bölümü ile fırtınalar kopardı! Gay ilişkisi sosyal medyayı karıştırdı!

The Last of Us'ın 3. bölümü de tam olarak böyle bir ilişkiyi içeriyor. Oyunda olmayan bir kurgu dizide yoktan var edilmiş ve Bill - Frank karakterleri arasında oldukça romantik bir ilişki gözler önüne serilmiş. Doğal olarak bu ilişki diziyi takip edenleri de ikiye böldü. Bir kısım dizinin şimdiye kadarki en iyi bölümünü izlediğini söylerken, bir kısım ise gereksiz uzatılan ve romantize edilen gay hikayesinden memnun kalmadı.

Oyunda yer alan Bill bölümünde böyle bir ilişki söz konusu değildi. Hatta Frank'i yalnızca ipin ucunda sallanırken görüyorduk. İkili arasındaki çeşitli mektuplaşmaları görsek de ortaklıktan öte bir ilişki söz konusu değildi. Fakat dizide tamamen farklı bir senaryo gözler önüne serilmiş. Doğal olarak bu senaryo oyunu oynayanları biraz rahatsız etti. Peki bu konuda sizin görüşünüz nedir? Dilerseniz aşağıdaki yorumlar kısmında bizlerle görüşlerinizi paylaşabilirsiniz.

Outlander 6. sezon, Netflix'teki son güncellemeler
Emily in Paris 4. sezon son güncellemeleri
iPhone sahipleri büyük bir sorundan kurtuluyor, Apple sonunda harekete geçti
Sonraki Haber