3 Kameralı OnePlus 7 Pro onaylandı!

OnePlus'ın resmi twitter hesabından yayınlanan kısa videoda, OnePlus 7 Pro'nun 3 kamerayla geleceği kesinlemiş oldu. Detaylar haberimizde.

Geçtiğimiz günlerde OnePlus 7 Pro'nun piyasaya çıkışına çok az bir süre kala, şirketin resmi Twitter hesabı üzerinden paylaşılan bir video ile OnePlus 7 Pro'nun 3 arka kameraya sahip olduğu konuşuluyordu. OnePlus'ın resmi twitter hesabından yayınlanan kısa videoda, OnePlus 7 Pro'nun 3 kamerayla geleceği kesinlemiş oldu.

3 Kameralı OnePlus 7 Pro onaylandı!

Bilindiği üzere 14 Mayıs'ta yapılacak olan etkinlik ile piyasaya çıkacak olan OnePlus 7 serisi telefonlar, adından söz ettirmeye devam ediyor. Kısa bir süre önce OnePlus 7 Pro ve OnePlus 7 Pro 5G şeklinde iki modeliyle tanıtılacağını öğrendiğimiz yeni amiral, bu kez de kameralarına ilişkin bir videoyla bizleri karşıladı.

Şirketin orijinal hesabından paylaşılan tweetteki kısa videoda, OnePlus 7 Pro'nun 3 kamerayla geleceği kesinlemiş durumda. 3'lü kamera dizilimine sahip olacak olan OnePlus 7 Pro, bazı sızıntılara göre ise 2 kameralı varyantıyla beraber tanıtılacak. Yani lansmanda 2 kameralı OnePlus 7 de görebilmemiz mümkün.

3 kameralı OnePlus 7 Pro'nun kameralarına ilişkin teknik detaylar henüz netlik kazanmış değil. Ancak bu kameralardan birinin 48 MP ölçüsünde olacağına kesin gözüyle bakılıyor. Diğer iki kameranın ise 20 MP ve 5 MP şeklinde, ultra geniş açılı ve alan derinlikli fotoğraflar çekebilecek özellikte olacağı gelen bilgiler arasında. OnePlus 7 Pro ile ilgili ayrıntılar geldikçe siz değerli okuyucularımız ile paylaşmaya devam edeceğiz.

Xiaomi'den sıradışı çentik tasarımı!
Yeni iPhone XR çift lensli kamera ile gelebilir!
Qualcomm büyük bir suçlamayla karşı karşıya, sonuçları şişirmişler
Sonraki Haber