İndirime giren akıllı telefon modelleri!

Dolar kurunun düşmesi ile gözler akıllı telefon fiyatlarına çevrildi! Peki indirime giren akıllı telefon modelleri hangileri? İndirimdeki modelleri sizler için listeledik!

Döviz kurundaki hızla yükselen artış ülkemizin her alanında fiyat dalgalanması olarak kendini gösterirken, beyaz eşya, televizyon, telefon ve özellikle de otomobil fiyatları olumsuz etkilenmişti. Hal böyle olunca vatandaşın da alım gücü de oldukça azalmıştı.

18.4 seviyesine çıkarak tarihi bir rekor kıran dolar, Merkez Bankası'nın faiz indirimi kararı ve ekonomi politikalarının da etkisi ile, dün sabah 11.3 seviyelerine kadar geriledi. Sonrasında ise 12-13 TL seviyelerinde sabit kaldı. Bu gelişmenin ardından ise gözler, döviz kurunun etkisi ile fiyatı artan ürünlere çevrildi. Beklenen indirim, ilk olarak bazı otomobil fiyatlarına yansıdı. Umarım devamı gelir.

Biz de bu anlamda, Teknolojioku olarak fiyatı düşen telefon modellerini sizler için bir araya getirdik. Dilerseniz sözü hiç uzatmadan, o modellerin hangileri olduklarına hep birlikte göz atalım.

Not: İndirimli fiyatlara sahip telefon modellerini listelerken, internet üzerinden satışa sunulan fiyatları dikkate aldığımızı ayrıca belirtelim.

Popüler Haberler