İşte 55 İnç Fiyat/Performans TV'ler! Türkiye'de daha ucuzu yok!

55 İnç ekran boyutuna sahip, en uygun fiyatlı TV'leri sizler için listeledik! Türkiye'de muhtemelen şu anda daha ucuzu yok! En azından biz bulamadık!

Ev eğlencesinin merkezinde yer alan ve gelişen teknolojiler ile akıllanarak çok daha gelişmiş yetenekler kazanan televizyonlar günümüzde hemen hemen herkesin evinde bulunan en önemli teknolojik ürünlerden biri olarak karşımıza çıkmakta. Teknolojinin hızlı gelişmesi sonucu adeta boyut atlayan televizyonlar, sesli komuttan, ortam ışığına uymaya, mobil cihazlarımız ile uyuma kadar birçok teknoloji donanımına sahip.

Akıllı televizyonları tercih ederken ilk olarak dikkate aldığımız unsurlardan biri de ekran boyutu olarak karşımıza çıkıyor. Ancak ekran büyüdüğünde fiyat da doğru orantılı olarak büyüyor. Ayrıca evinizin alanı uygun değilse, büyük ekranlı TV seçimi yapmak mantıklı bir seçim olmayabiliyor.

Biz de bu içeriğimizde yer verdiğimiz TV modellerini listelerken, yalnızca en yaygın kullanılan 55 inç ekran boyutuna sahip ve özelliklerine kıyasla oldukça iyi fiyatlara sahip akıllı TV modellerini dikkate aldık. Seçimlerimizi yaparken internet satış fiyatlarını dikkate aldığımızı da ayrıca belirtelim. Ancak ilerleyen günlerde döviz kuruna bağlı olarak değişiklik gösterebilir. Gelin şimdi bu TV'lerin fiyatlarına ve özelliklerine hep birlikte göz atalım.

İşte 55 İnç Fiyat/Performans TV'ler!

Popüler Haberler