İşte an itibari ile 2022 yılının en iyi arka kameralı telefonları!

DxOMark'a göre 2022 Ocak ayının en iyi kameraya sahip telefon modelleri belli oldu! Listenin ilk sırasında, üstün kamera özellikleri ile adeta rakiplerini kıskandıran Huawei P50 Pro yer alıyor! İşte listede yer alan diğer telefonlar!

Göz açıp kapayıncaya kadar 2021 yılı sona erdi ve akıllı telefon endüstrisine birçok ekleme yapıldı. Otonom sistemler, çipler, ekran altı kamera teknolojisi gibi bir dizi yenilikçi teknoloji geçtiğimiz yıl kullanıma sunuldu çıktı.

Bir cep telefonu kamerasının özellikleri, tüketicilerin yeni bir akıllı telefon satın alırken dikkate aldığı faktörlerdir. Bu nedenle, piyasaya çıkan çeşitli fiyat aralıklarına sahip en güçlü kamera özelliklerine sahip akıllı telefon modelleri birçok inceleme ve test kanalları aracılığı ile değerlendiriliyor. Daha çok akıllı telefonların kameralarına yaptığı detaylı incelemelerle bilinen DxOmark da bunlardan biri. 

DxOmark telefonların kamera, ekran, ses ve pil performanslarını da ölçerek değerlendiriyor. Ancak biz bu içeriğimizde DxOmark'ın 2022 yılı için olan değerlendirmelerine göz atacağız. Dilerseniz sözü daha fazla uzatmadan sizleri 2022 yılının en iyi kameralı telefonları ile başbaşa bırakalım.

İşte DxOmark'a göre 2022 yılının en iyi kameralı telefon modelleri!

Popüler Haberler