Kasım ayında indirime giren Xiaomi kablosuz kulaklık modelleri

Xiaomi kablosuz kulaklık modelleri Kasım ayında ciddi indirim fırsatları ile tüketicileri cezbetmeye devam ediyor. İşte en iyi fırsatlar!

Piyasaya sunmuş olduğu uygun fiyatlı akıllı telefon modelleri ile popüler olan Xiaomi, giyilebilir teknoloji sektöründe de önemli adımlar atmaya devam ediyor. Söz konusu marka böylece hem akıllı saat alanında hem de kablosuz kulaklık alanında çalışmalarını tüm hızı ile sürdürüyor. Özellikle fiyat/performans olarak kullanıcıların bir hayli beğendiği kablosuz kulaklık modelleri, Xiaomi imzası taşıyor. Bu kulaklıkların fiyatlarında Kasım ayında da ciddi indirimlerin yapıldığını ifade edelim.

Çin merkezli teknoloji devinin en ucuz kablosuz kulaklık modeli ise 132,50 TL'den satılıyor. Bu kulaklık her ne kadar telefon görüşmeleri için o kadar iyi olmasa da, müzik keyfi yaşamak isteyenler için biçilmiş kaftan niteliği taşıyor. Kullanıcılar böylelikle uygun bir fiyata karmaşık kablolardan kurtuluyor ve çok daha kullanışlı bir ürünün sahibi oluyor. Bildiğiniz gibi efsane Kasım fırsatları şu günlerde bir hayli popüler. Biz de bu indirimlerden yararlanmak isteyenler için fırsatları bir araya getirmeye devam ediyoruz. İşte indirime giren Xiaomi kablosuz kulaklık modelleri!

Popüler Haberler