Samsung, kavisli OLED TV'leriyle pazarı ele geçirecek!

Samsung'un yeni bükülebilir OLED TV'leri satışa sunuluyor!

Dünyanın sayılı TV üreticilerinden olan G. Kore'li firma Samsung, geçtiğimiz yıllarda yeni bükülebilir OLED ekran prototiplerini tanıtmış, önümüzdeki senelerde mobil ve TV sektöründe bu ekranların kullanılacağı müjdesini vermişti. Sadece resimlerini gördüğümüz bu teknoloji nihayet gerçeğe dönüşmeye başladı.

Diğer yandan rakibi LG geçtiğimiz günlerde OLED TV'ler hakkında web sitesi üzerinden yeni bir duyuru yapmış, Samsung ile rekabetine yeni bir kulvar kazandırmıştı. Samsung'tan LG cephesine yanıt fazla gecikmedi. Bugün yapılan duyuruya göre Samsung yepyeni OLED TV'lerini Amerika pazarında satışa sunacağını belirtti.

15.000$ gibi bir etikete sahip olacağı belirtilen bu muhteşem TV'lerin geleceği oldukça parlak gözüküyor. Zira uzun zamandır beklenen teknoloji Samsung ve LG'nin karşılıklı rekabet içinde attığı bu adımlar biz teknoloji severler ve teknolojinin gelişmesine oldukça büyük katkı sağlıyor. 

Görüntü kalitesi üzerine uzun çalışmalar yapan iki firmadan Samsung bu teknolojiyi LG'den önce pazara sunmaya hazırlanıyor. İlk önce CES 2013 fuarında sunmaya hazırlanan Samsung, eşsiz bir OLED TV deneyimi sunmaya hazırlanıyor. Yüksek görüntü kaliteli ve sağladığı güç tasarrufu ile yeni kavisli OLED TV'ler Samsung'un prestijine prestij katacağa benziyor. Önümüzdeki haftalarda Amerika'da satışa sunulması beklenen yeni TV'ler şimdiden binlerce teknoloji meraklısı tarafından bekleniyor.

Yeni nesil  OLED TV'lerin Türkiye pazarına ne zaman giriş yapacağı ise henüz merak konusu!

Fujifilm X100S fiyat ve özellikler – İnceleme
Withings ile bebekleriniz güvende olacak!
Samsung'un amiral gemisi katili modeli için geri sayım başladı
Sonraki Haber