2021 yılının en değerli 10 markası belli oldu! Bak işine Apple

Yapılan değerlendirme ve araştırmalara göre 2021 yılının en değerli şirketleri belirlendi. İşte yılın en değerli 10 şirketi!

2020 yılı pandemi ile boğuştuğumuz bir seneydi ve belki de son dönemlerin en kötü senesiydi. Gerek birçok insanın yaşamını yitirmesi, gerek evlere kapandığımız dönemler ve gerekse pandemi ile beraber gelen ekonomik yıkım pek çok şeyi olumsuz anlamda etkiledi. Bundan büyük şirketlerin de çok ciddi manada etkilendiğini net bir şekilde söyleyebiliriz.

2021 yılının en değerli 10 markası belli oldu! Bak işine Apple

Ancak 2021 yılında pandemi devam etse de yavaş yavaş açılmaların gerçekleşmesi, kontrollü sosyal yaşama dönülmesi ile beraber işler de rayına oturmaya başladı. Bunu şirketlerin büyüme oranlarında da görmek mümkün. Büyük şirketlerin bu sene geçtiğimiz yıla oranla çok daha iyi bir ekonomik performans gösterdiğine şahit oluyoruz.

Kantar BrandZ her yıl olduğu gibi bu sene de yılın en değerli markaları listesini yayınladı. Biz de bu haberimizde sizlere Kantar BrandZ tarafından yapılan bu çalışmaya göre ortaya çıkan en değerli 10 markayı bir araya getiriyor olacağız. Dilerseniz sözü daha fazla uzatmadan başlayalım!

10- MasterCard

MasterCard yüzde 4 oranında bir büyüme gösterdi ve kendisine onuncu sıradan yer bulmayı başardı.

Popüler Haberler