Apple 28 yıl aradan sonra CES fuarında

Apple, tam 28 yıl aradan sonra ABD’nin Las Vegas kentinde düzenlenen CES fuarında konuşmacı olarak yer alacak.

Genelde kendi etkinliklerini düzenlemesiyle bilinen Apple, uzun bir süre sonra ilk kez CES (Consumer Electronics Show - Tüketici Elektroniği Fuarı) fuarına katılıyor. Her ne kadar bu katılım stand ya da salon kiralama şeklinde olmasa da Apple'ın değişen fuar anlayışını gözler önüne sermesi açısından önemli.  Son olarak 1992 yılında fuara katılan Apple o günden bu yana ise herhangi bir fuarda yer almıyordu. Apple tarafından yapılan açıklamada ise bu sene CES'te  şirketi Jane Horvath'ın temsil edeceği açıklandı.

Apple 28 yıl aradan sonra CES fuarında

Horvath, şirketlerin gizlilik kurallarını nasıl hayata geçirebileceklerini tartışmak üzere Federal Ticaret Komisyonu'ndan (FTC) yetkililerle birlikte Facebook ve Procter & Gamble şirketinden yöneticilerle birlikte oturumda yer alacak. 

Apple tarafından açıklanması beklenen bir diğer konu ise HomeKit akıllı ev sistemi üzerinde yapılan yenilikler hakkında olacak. Yeniliklerin yönetim ve Siri asistanı etrafında şekilleneceği düşünülüyor. CES 20207-10 Ocak tarihleri arasında ABD'nin  Las Vegas şehrinde düzenlenecek.

Bu katılım yine de bir stand açma şeklinde olmayacak. Sadece Apple'dan üst düzey bir yetkili CES 2020 etkinliğinde konuşma yapacak. Ancak bu bile marka için önemli adımlardan biri olacak gibi görünüyor. 

Postacı robot 'Digit' satışa çıktı!
2019'un en çok gelir elde eden ücretli oyunları!
Türkiye'deki popüler bir model daha HyperOS güncellemesi aldı
Sonraki Haber