Bitcoin 9 ayın en büyük haftalık kazancı için yolda!

Bitcoin, 8 Temmuz'un erken işlem saatlerinde kısa bir süre aştığı 22.000 $ seviyesine doğru ilerleme kaydediyor. Amiral gemisi dijital varlık, 9 ayın en büyük haftalık kazancı için yolda!

Bitcoin ( BTC ), bir haftadan uzun bir süredir ilk kez 21.000 $ eşiğini aştı ve şimdi, 8 Temmuz'un erken işlem saatlerinde kısa bir süre aştığı 22.000 $ seviyesine doğru ilerleme kaydediyor.

Bitcoin 9 ayın en büyük haftalık kazancı için yolda!

Amiral gemisi dijital varlık Bitcoin ( BTC ), geçen yılın 3 Ekim'inden bu yana en yüksek haftalık artışını kaydetme yolunda olabilir. Piyasa kapitalizasyonu ile ölçülen en büyük kripto para biriminin değeri geçen hafta %13'ten fazla arttı; Bu eğilim devam ederse, 2021'den bu yana böyle bir zaman dilimindeki en büyük artış olacaktır.

CoinMarketCap verilerine göre şu anda Bitcoin, son 24 saatte %5,32 artışla 21.590$'dan ve toplam piyasa değeri 412 milyar dolardan işlem görüyor.

Bitcoin 7 günlük fiyat tablosu. Kaynak: CoinMarketCap

Mevcut piyasa hareketleri hakkındaki düşüncelerini paylaşan WazirX Trade Desk'e göre:

“Bitcoin, 3 hafta içinde ilk kez 22.000 $ seviyesini geçen gün geçti, geleneksel ve kripto piyasaları, ABD Federal Rezervinin resesyonla ilgili endişenin orantısız olduğu konusunda verdiği güvenceye olumlu yanıt verdi.”

WazirX ekledi: 

“BTC piyasası hissi de olumlu yönde hareket ederek Korku ve Açgözlülük endeksinde 2 ayın en yüksek seviyesi olan 20'ye ulaştı.”

Yasal Uyarı: Bu sitedeki içerik yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir. Yatırım spekülatiftir. Yatırım yaparken sermayeniz risk altındadır.

Reddit NFT pazarını başlattı!
Kürtaj için beklenen yasa sonunda çıktı
Batman Arkham Shadow duyuruldu, efsane seri geri dönüyor
Sonraki Haber