Dünyaca ünlü futbol takımı NFT'lere ve Metaverse'e girmeye hazırlanıyor!

Paris Saint-Germain FC, ticari marka başvurusu ile NFT'lere ve Metaverse'e giriyor!

Dünyaca ünlü birçok marka Metaverse girmek için başvurularını çoktan yaptı bile. Şimdi de PSG olarak da bilinen Fransız futbol santrali Paris Saint-Germain, metaverse'e girmek için ilk adımlarını attı.

Dünyaca ünlü futbol takımı NFT'lere ve Metaverse'e girmeye hazırlanıyor!

 Lionel Messi, Neymar ve Kylian Mbappe gibi dünyaca ünlü futbol yıldızlarını saflarında bulunduran Parisli kulüp, NFT'lere ve metaverse'e girmek için 16 Mart'ta ticari marka başvurusunu gerçekleştirdi. Marka başvurunun bir parçası olarak şu alanları kapsıyor: takas edilemeyen tokenler (NFT)- destekli multimedya, kripto cüzdanları, kripto para birimi işlemlerini yönetmek, sanal giyim, spor ekipmanı ve elektronik.

21 Mart Pazartesi günü lisanslı metaverse marka avukatı Michael Kondoudis haberi Twitter üzerinden takipçileriyle paylaştı.

Washington DC merkezli avukat bir basın açıklamasında şunları söyledi:

“Paris Saint-Germain dünyanın en tanınmış futbol kulüplerinden biri ve takımın adına ve markasına verilen değer çok büyük. Bu dosyalama, markayı Metaverse'e girerken korumak için bir sonraki mantıklı adımı temsil ediyor."

"Açıkça PSG, Metaverse'in potansiyelini görüyor ve kendisine hakim olacak sanal ekonomi için ticari markasını hazırlıyor" diyerek bu dosyalamanın "diğer profesyonel spor markalarının Metaverse'e katılma hazırlıklarına başlama eğilimini takip ettiğini" de sözlerine ekledi.

Metaverse’e yerli oyuncular dahil oluyor!
Toyota büyük kıyak geçti! Bedava otomobil dağıttılar!
Seat Ibiza fiyatları dibi gördü! Bu fırsat kaçmaz!
Sonraki Haber