En güzel resimli Miraç Kandili mesajları!

Bu yıl 10 Mart 2021 tarihinde idrak edilecek olan Miraç Kandili için sevdiklerinize gönderebileceğiniz en güzel resimli mesajları sizler için bir araya getirdik.

Bugün miraç kandili, dolayısı ile müslüman alemi tarih hakkında emin olmak ve bu özel gün ile ilgili bilgi almak için internette aşağıdaki soruların cevaplarını aramaya başladı bile...

Miraç ne demek? Miraç Kandili'nde ne oldu? Miraç kandilinin anlamı nedir? Miraç kandili ne zaman 2021? Miraç kandili hangi gün? Miraç kandili ayın kaçında? Miraç kandilinin önemi nedir?

Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed'in Mescid-i Haram'dan Mescid-i Aksa'ya oradan da Allah'ın huzuruna yükseldiği mübarek geceye Miraç Kandili adı verilmektedir.

"Üç aylar"ın ilki olan Recep ayının 27. gecesi olarak bilinen Miraç Kandili gecesi bugün, yani 10.03.2021 tarihinde idrak edilecek.

Müslümanlara Miraç Kandili'nde, namaz borcu olanların kılabildikleri kadar namaz kılmaları, namaz borcu olmayanların ise nafile namaz kılmaları, Kur'an-ı Kerim okumaları, istiğfar ve dua etmeleri tavsiye ediliyor.

Bu içeriğimizde sizlere Miraç kandiline özel resimli kandil mesajlarını bir araya getirdik.

Popüler Haberler