En iyi Xiaomi telefon modelleri – Kasım 2021

2021'in en iyi Xiaomi telefon modellerini sizler için derledik! En iyi Xiaomi telefonlarının yer aldığı listemizde belki de bütçenize uygun bir Xiaomi telefon modeli bulabilirsiniz!

Dünyanın en büyük akıllı telefon şirketlerinden biri olan Xiaomi tarafından bu yıl Mi 11 ve 11 Lite, 11 Pro, 11i ve 11 Ultra gibi sayısız akıllı telefon modeli piyasaya sürüldü. Bu modeller üstün özellikleri ile oldukça ilgi çekti. Şirket en çok rekabetçi fiyatlı orta sınıf telefonlarıyla tanınıyor, ancak aslında çok sayıda akıllı telefon modeline sahip. Xiaomi telefonları artık dünyanın her yerinde mevcut.

Çinli üretici Xiaomi sadece 2021 yılında benzer isimlere sahip 10'dan fazla farklı model daha piyasaya sürdü. Bu da tüketiciler kafalarını oldukça karıştırdı, zira modellerin birçoğu üstün özellikler ile donatılmış olduğundan, kullanıcılar için seçim yapmak tahmin edildiği üzere kolay olmuyor.

Eğer siz de bir Xiaomi akıllı telefon tutkunuysanız, en üst düzey kameraları, hızlı şarjı, uzun ömürlü pilleri ve daha birçok üstün özellikleri ile göz kamaştıran Xiaomi telefon modellerinin yer aldığı listemizde farklı fiyat etiketlerine sahip birçok modeli inceleyebilirsiniz.

Elbette gelecekte Poco ve Redmi modelleri ile de özel bir karşılaştırma yapacağız. Ancak şimdi yazımızın konusu olan, en iyi Xiaomi telefon modellerinin yer aldığı listemizi inceleyelim.

Not: Fiyat olarak internet satış fiyatlarını dikkate aldığımızdan, mağaza fiyatlarına göre farklılık gösterebilir.

İşte en iyi Xiaomi telefon modelleri!

Popüler Haberler