Günün Soruları: Android özgürlüğü mü? iOS akıcılığı mı?

Siz değerli takipçilerimize soruyoruz!

Gelişen bilim ve teknolojinin mobil ekosisteme paralel uzandığı dünyamızda gün geçtikçe telefonların hayatımızda yeri ve önemi büyümeye devam ediyor. Android, iOS, Windows Phone ve BB Os'un en çok kullanılan işletim sistemleri olduğunu düşünürsek, siz değerli kullanıcılarımıza tercihleriniz hakkında mikrofon uzatmak isteriz.

Hali hazırda günümüzde Android kullanıcılarının sayısı iOS ve diğer işletim sistemlerinin sayısından oldukça fazla. Ülkelerin pazar paydalarını incelediğimizde bu oranın geçerli olmadığı tek devlet, A.B.D olarak görülüyor. Apple kullanıcılarının daha fazla olduğu A.B.D'de Android kullanıcılarının sayısı her geçen gün artmaya devam ediyor.

Siz değerli takipçilerimiz için bugün günün sorusu haberimizde Android & iOS ve diğerlerine dair seçimlerinizi alacağız. Bugün akıllı telefon kullanıcılarını android özgürlüğü ile milyonlarca uygulamaya ücretsiz, en hızlı ve sorunsuz ulaşmayı isteyenler ve iOS ile sorunsuz, stabil, akıcı ve premium mobil kullanım deneyimi yaşamak isteyenler olarak 2'ye ayıracağız.

Soruyoruz:

Android özgürlüğü mü? iOS akıcılığı mı?

Apple, geleceğe dair yatırımlarıyla iOS kullanım oranını arttırabilir mi?

 Android hükümdarlığı kaç yıl daha sürer?

 

30 Ağustos Zafer Bayramını Kutluyoruz!
HTC bu haberi yalanladı!
iPhone sahipleri büyük bir sorundan kurtuluyor, Apple sonunda harekete geçti
Sonraki Haber