İddia: Bitcoin kışı sona eriyor ve bir sonraki boğa koşusu 2025 yılında!

Lamoureux başkanı, 'Bitcoin kışı' sona eriyor ve bir sonraki boğa koşusunun 2025'e kadar uzayacağını tahmin ediyor

Makroekonomik araştırma şirketi Lamoureux & Co'nun başkanı Yves Lamoureux, son Bitcoin fiyat düzeltmesinin sona eren bir "kış sezonunun" parçası olduğuna inanıyor. Bir sonraki boğa koşusunun 2025'e kadar süreceğine inanıyor.

İddia: Bitcoin kışı sona eriyor ve bir sonraki boğa koşusu 2025 yılında!

Makroekonomik araştırma şirketi Lamoureux, MarketWatch ile 26 Mayıs'ta yayınlanan bir röportajda, Bitcoin'in 2023'ün sonunda varlığın 100.000 $ değerine ulaşmasıyla sonuçlanacak başka bir ralliye başlamak üzere olduğunu tahmin etti. Lamoureux Rallinin 2025'e kadar süreceğine inanıyor. 

Bitcoin fiyatındaki bir sonraki dönüm noktasının 2024 için planlanan yarılanma olayı olacağını kaydetti. Lamoureux'e göre, Bitcoin arzının azalmasıyla varlık, değer kazanacağı yerde tarihsel fiyat hareketini yansıtacaktır.

Lamoureux: “Büyük bir satın alma sinyali vermiyorum, sadece evet, biraz satın almaya başlayabilirsiniz diyorum. Kasım 2021'de 68.990 $'lık rekor seviyeden %55'ten fazla düşüşle 30.000 $'da gezinen Bitcoin, ayı piyasasından çıkmak için kriterlerinin çoğunu karşılıyor” ifadelerine yer verdi.

Dikkatli yatırım yapmak

Yönetici, kripto piyasasının geleceği titrek olduğu için, yatırımcıların varlığı küçük porsiyonlarda satın almalarını tavsiye etti. Lamoureux daha önce yatırımcılara varlığa temkinli yaklaşmalarını tavsiye ederken Bitcoin'in beklentileri konusunda şüpheciydi. Bu da oldukça düşündürücü.

Bitcoin'in uzun süreli oynaklığı, kısmen de olsa Terra madeni para çöküşünün bir sonucu ve Lamoureux daha küçük varlıklara yatırım yapmanın riskli olduğuna inanıyor. Lamoureux'e göre:

“Bitcoin ile ilgileniyorum çünkü o kral ve kurumsal paranın ilk akacağı yer orası. Bu yüzden her zaman en iyisine bağlı kalın.”

Samsung Android 12 ve One UI 4.1 güncellemesini alacak modelleri açıkladı!
Gelecek senelerde telefon fiyatları artabilir: Samsung telefon üretimini azaltıyor!
Apple iPhone kullanıcılarına büyük bir sürpriz yapacak, sır perdesi aralandı
Sonraki Haber