İndirime giren, uygun fiyatlı Oppo telefon modelleri!

indirime giren Oppo telefon modellerinin hangileri olduklarına hep birlikte göz atalım. İnternet satış fiyatları üzerinden en uygun fiyatlı olan Oppo telefon modellerini sizler için seçtik.

Döviz kurundaki artışlar sebebi ile, satışa sunulan birçok şey de zamlardan nasibini aldı. Özellikle de teknolojik ürünler, döviz kurundan en çok etkilenen cihazlar olarak karşımıza çıkıyor. Telefon fiyatları her geçen gün artarken, özellikle de fiyat/performans modelleri ile dikkat çeken Oppo, uygun fiyatlı telefon modelleri ile dikkat çekmeye devam ediyordu.

Neyse ki geçtiğimiz günlerde açıklanan yeni ekonomi paketi sonrasında döviz kurlarında bu defa sert bir düşüş yaşanmış, bu gelişmenin ardından teknoloji perakendesindeki ürün fiyatlandırmalarının nasıl olacağı konusun ise herkes için merak konusu olmuştu.

Fiyatlardaki düşüş beklendiği kadar olmasa da, kendini göstermeye başladı. Rakiplerine kıyasla zaten daha uygun fiyatlara sahip olan Oppo modellerinin internet üzerinden satış fiyatlarında yeni indirimler görüldü. Bu indirimlerin, Oppo'nun resmi mağaza satış fiyatlarında gerçekleşmediğini, internet üzerinden yapılan satışlar üzerinden gerçekleştiğini özellikle belirtelim ve konuyu uzatmadan indirime giren Oppo telefon modellerinin hangileri olduklarına hep birlikte göz atalım.

İşte İndirime giren, uygun fiyatlı Oppo telefon modelleri!

Popüler Haberler