İşte 31.haftanın en popüler 10 telefonu!!

Akıllı telefon piyasasında işler gittikçe kızışıyor. Popüler telefonlar listemizde 31 haftanın sıralamasını sunuyoruz.

Teknoloji dünyası çok hızlı gelişiyor. Kullanıcılar bu hızlı gelişmelere bazen yetişebilselerde bazende maddi imkansızlıklardan ötürü en yeni teknolojilere ulaşamıyorlar. Son çıkan teknolojik telefonlar çok hızlı ve tasarımsal olarak çok beğenilse de fiyat konusunda bazı kesimi zorlayabiliyorlar. Sizlere en son çıkan telefonları popülariteye göre sıralama şeklinde sunuyoruz.

31.Haftanın telefonları

Google'ın yaklaşmakta olan Pixel 6 ikilisi için yaptığı kapsamlı teaser'ın ardından yeni akıllı cihaz, kısa sürede kullanıcılar arasında en popüler telefon haline gelmiş oldu. Bu haberimizde yeni çıkan cihazların sızdırılan duvar kağıtlarını paylaşmıştık.

Uzun süredir listede lider durumda olan Xiaomi Redmi Note 10 Pro, geçen haftaki listenin galibi olarak ikinci sıraya geriledi. Huawei P50 Pro ise podyumu 2.olarak tamamladı.

Poco F3 GT dördüncü sıraya gerilerken, OnePlus Nord 2 de birkaç sıra kaybedip beşinci sıraya yerleşmiş oldu. Listenin devamında ise Poco X3 Pro'yu Samsung Galaxy S21 Ultra ve Redmi Note 10 izledi. Bu üç cihaz da geçen haftaki puanla aynı sıralamada yer almış oldu.

Poco X3 GT dokuzuncu sırada yer alırken, Galaxy A52 üçüncü haftada da onuncu sırada yer almaya devam etti. Bu geçen haftanın ilk 10'nunda yer alan Poco F3'ün küme düşmesine sebep olmuş oldu.

İşte listedeki 10 telefon

1.sıra: Google Piksel 6

2.sıra: Redmi Note 10 Pro

3.sıra: Huawei P50 Pro

4.sıra: Xiaomi Poco F3 GT

5.sıra: OnePlus Nord 2 5G

6.sıra: Xiaomi Poco X3 Pro

7.sıra: Samsung Galaxy S21 Ultra 5G

8.sıra: Xiaomi Redmi Note 10

9.sıra: Xiaomi Poco X3 GT

10.sıra: Samsung Galaxy A52

Şuanda popüler olan telefonlar bu listede yer alıyor. Sizler liste hakkında ne düşünüyorsunuz?

Samsung Galaxy S22 ve hareketli kamera!!
Lionel Messi Barcelona'dan neden ayrıldı!
WhatsApp sonunda kullanıcıları dinledi, o özellik hayata geçiriliyor
Sonraki Haber