Koronavirüs yüzünden en çok zarar gören şirketler!

Çin’de ortaya çıkarak Avrupa’ya yayılan koronavirüs, birçok şirketi olumsuz yönde etkiledi. İşte koronavirüs yüzünden en çok zarar gören şirketler!

Çin’in Wuhan kentinde ortaya çıkarak tüm Avrupa’ya yayılan ve insanların yaşamıyla beraber ülke ekonomilerini de tehdit eden koronavirüs, durdurulamıyor. Etkisini 60 yaş ve üzerinde daha fazla gösteren salgının en çok etkilediği ülke ise hiç şüphesiz ki İtalya. Avrupa’nın en yaşlı nüfusuna sahip İtalya’da ölümler sürerken, salgının getirdiği ekonomik fatura da giderek ağırlaşıyor. Bazı vatandaşlar hükümeti hastalığı hafife almak ile suçlarken, yeteri kadar tedbirin alınmadığı üzerinde duruluyor.

Koronavirüs yüzünden en çok zarar gören şirketler!

Çok kolay bir şekilde kişiden kişiye bulaşabilen hastalık, birçok uluslararası şirketi de olumsuz etkilemiş durumda. Alınan tedbirlerle beraber sosyal yaşam durma noktasına gelirken, bu durum çok sayıda sektörün zor duruma düşmesine sebep oldu. Aralarında teknoloji devlerinin de bulunduğu çok sayıda şirket, koronavirüs salgını yüzünden milyarlarca dolar zarar etti. İşte koronavirüs yüzünden en çok zarar gören şirketler!

Popüler Haberler