MIUI 13'ü alacak ilk cihazlar netleşti! Sadece iki tane mi?

MIUI 13 hakkında bu aralar çok haberlerin ortaya çıkması, yeni arayüzün tanıtılmasının yaklaştığı anlamına geliyor. MIUI 13 hakkında bir son gelişme daha paylaşıldı.

MIUI 13 gittikçe yaklaşıyor gibi görünüyor. Firma MIUI 13 ile piyasaya sürülecek ilk Xiaomi telefonları hakkında bir liste yayınlanmazken, Xiaomi CEO'su Lei Jun bu konuda şuana kadar yeterli ipuçları verdi.

Lei Jun MIUI 13'ü çok sevmiş

Yeni MIUI hakkında kendisi “ MIUI daha iyiye gidiyor ve kesinlikle her zamankinden daha iyi olacak ” yorumunu yaptı. Android 12'nin gelmesi nedeniyle ertelenmesine rağmen, sadece birkaç gün önce CEO, MIUI 13'ün yıl sonundan önce geleceğini doğruladı.

Xiaomi Mix 4'ün şirketin yeni özelleştirme katmanını yayınlayacağı ilk cihaz olacağına dair söylentilere rağmen, Xiaomi 12 ve 12 Pro amiral gemilerinin yıl sonunda tanıtılma ihtimali söz konusu olduğunda, yeni MIUI sürümünün bu telefonlar ile büyük bir lansman gerçekleştirmesi düşünülüyor.

İşletim sisteminin yeni sürümünü çok yakında alacak olan diğer cihazlar, şirket tarafından 3 yıl güncelleme garantisine sahip ilk cihaz Xiaomi 11T ve 11T Pro olacak. Cihazların geri kalanı, bu ay gerçekleşecek bazı akıllı telefonların tanıtılmasının ardından MIUI 13'ün yeni sürümünü kademeli olarak alacak.

Şirketin yeni akıllı telefonlarını bu yıl sonunda tanıtma ihtimali söz konusu. Eğer bu yıl sonunda tanıtım olursa yeni arayüzün de gelme ihtimali olacak. Ancak tanıtım olmaz ise 2022'nin ortalarına doğru yada ilk aylarında bu sürümü görebileceğiz.

Ayrıca şuanda Xiaomi 12 ve 12 Pro'nun Çin dışında satışlarına izin veren sertifikalar alınmaya başlaması, cihazların erken tanıtılma ihtimalinin olduğunu gösteriyor.

Orkun Işıtmak'a "kreş videosu" yüzünden sosyal medyadan tepki yağdı
Jeff Bezos'dan Leonardo DiCaprio'ya atar: "Buraya gelsene, bir şey göstereceğim"
Samsung'un amiral gemisi katili modeli için geri sayım başladı
Sonraki Haber