Redmi K50 Extreme Edition fiyat-performansta rakip tanımayacak!

Çinli üretici Xiaomi yeni uygun donanım özelliklerine sahip yeni telefonunu tanıtmak üzere. Redmi K50 Extreme Edition olarak adlandırılan model uygun fiyata güçlü donanım sunacak. İşte detaylar.

Bu yılın mart ayında duyurulan Redmi K50 serisi modeller gün yüzüne çıkmaya başlıyor. Serinin güçlü donanıma sahip modelinin detayları da netleşmiş gibi görünüyor. Cihaz mükemmel bir fiyat-performans oranı sunacak. İşte detaylarıyla Extreme Edition.

En son gelen bilgilere ve sızıntılara göre, başarılı akıllı telefon serisine (K50) dünya pazarındaki en iyi akıllı telefonlarla rekabet edecek gelişmiş bir kardeş katılacak. Redmi K50 Extreme Edition sürümü cihazı fiyat-performans skalasında iyi bir rakip yapacak.

Redmi fiyat-performans alanında iddialı geliyor

Kısa süre önce, Redmi'nin Weibo sosyal ağındaki resmi profilinde, yeni amiral gemisi akıllı telefonun yaklaşan lansmanına dair bir gönderi ortaya çıktı. Cihazın lansman tarihi henüz bilinmiyor, ancak sızıntının yapılması akıllı telefonun sunumunun bu ay yapılacağını doğruluyor.

Redmi yaptığı paylaşımda cihazın performansı konusunda iddialı görünüyor. Şirkete göre, büyük beklentileri bile aşması düşünülen telefonu dört gözle bekleyebilirmişiz. Kâğıt üzerinde bu kadar iddialı olunabilir, ancak bu cesur sözlerin gerçekten gerçeğe dönüşüp dönüşmeyeceğini merak ediyoruz.

Cihaz son bilgilere göre Qualcomm'un Snapdragon 8+ Gen1 isimli premium yonga seti ile çıkış yapacak. Bu işlemcinin sahip olduğu gücü kısaca özetlersek, yük altındayken cihazınızı rahat kullanabilmenize olanak tanıyan gelişmiş çekirdekleri bulunduruyor.

Şirket, güçlü bir işlemci ek olarak 120 Hz AMOLED ekran, 200 MPx'e kadar çözünürlüğe sahip ana kamera ve 120 W ultra hızlı şarj özelliklerini de sunacak. Küresel pazara çıkıp çıkmayacağı hala bilinmiyor ancak telefon ülkemize gelirse muhtemelen Xiaomi 12T Pro olarak adlandırılacak.

WhatsApp gruplarından çaktırmadan ayrılmak artık mümkün!
En çok bu ülkeler komşusunun internetini kullanıyor!
2024 Tesla Model 3’te hiçbir geliştirme yok, ne yaptın Elon Musk
Sonraki Haber