Redmi K60 serisi amiral gemisi özellikleriyle geliyor!

Redmi K serisi oldukça güçlü özellikleriyle dikkat çekmeye devam ediyor. Henüz yeni tanıtılan Redmi K50 serisinin ardından daha güçlü bir modelin gelebileceği konuşuluyor. İşte detaylar.

Geçtiğimiz günlerde Redmi marka genel müdürü Lu WeibingRedmi K50 serisi hakkında bazı bilgileri ortaya çıkardı. Daha önce, tanınmış bir Weibo sızıntıcısı olan Digital Chat Station, Redmi K50'nin çıkış tarihinin Ağustos 2022'de olduğunu söylemişti. Şimdi ise Digital Chat Station, Redmi K60 adlı bir sonraki Redmi K serisi cihazı hakkında bilgi verdi.

Digital Chat Station, yeni nesil Redmi'nin K serisi cihazlarının TSMC'nin 4nm süreci ile üretilen Dimensity/Snapdragon ikili platformuna sahip olacağını söylüyor. Cihazın ekranı, ortasında tek bir kamera deliği bulunan esnek bir 2K ekran oluyor ve arka kamera 50 megapiksel çözünürlüğe sahip.

Cihaz 100W hızlı şarjı destekliyor. Pek çok kullanıcının beklediği optik ekran altı parmak izi de geri dönecek. Blog yazarının daha önceki açıklamalarıyla birleştiğinde bu modelin muhtemelen Redmi K60 serisi olması bekleniyor.

Redmi K60 serisi ikili platforma sahip olacak

Redmi K50 piyasaya sürülmeden önce, bazı kullanıcılar Redmi K60 serisinin yeni dış tabanlı ana kamerasının IMX766'nın makyajlanmış hali olabileceğini tahmin ediyordu. Redmi K50 serisinin resmi ürününün daha önce de 3C sertifikasını geçen Redmi K50 Ultra olarak adlandırılması bekleniyor ve 3C sertifikası cihazın 120W hızlı şarj ile donatılacağını ortaya koymuştu.

Redmi K50 Ultra, 100W hızlı şarj ve büyük bir pil ile Qualcomm Snapdragon 8+ ve MediaTek Dimensity çift amiral gemisi platformunu kullanacak, ekran ise tek delikli tasarım anlayışı ile gelmesi bekleniyor.

Referans olarak, mevcut Redmi amiral gemisi modelleri arasında Redmi K50 Pro, Dimensity 9000 işlemci, Samsung 2K esnek düz ekran, dahili 5000mAh büyük bir pil ve 120W hızlı şarjı destekliyor. Redmi K50, Dimensity 8100 işlemci ile donatılmıştır. Samsung 2K düz ekran, dahili 5500mAh pil, 67W hızlı şarjı destekliyor.

Mark Zuckerberg için kötü haber!
Yeni trend rüzgar enerjisi!
Apple iPhone kullanıcılarına büyük bir sürpriz yapacak, sır perdesi aralandı
Sonraki Haber