Redmi Note 9 serisine Xiaomi kıyağı: Özür dileriz!

Çinli teknoloji devi Xiaomi, sevilen model olan Redmi Note 9 serisine kıyak geçmeye hazırlanıyor. İşte bilinen detaylar.

Redmi Note 9 serisi, Xiaomi'nin belki de ülkemizde en çok satan modellerinden bir tanesi. Firma hatalarla dolu son güncellemeden sonra bu seriyi düzeltme imkanı sunuyor. İşte bilinen detaylar.

MIUI 13 tam bir fiyasko!

Xiaomi'nin MIUI 13 arayüzünün birçok değişiklikle beraber tanıtıldığını hepimiz biliyoruz. Redmi Note 9 serisine de bir hayli geç gelen bu arayüz, cihazda birçok soruna neden olmuş ve kullanıcılarını çileden çıkarmıştı. Bu nedenle akıllı telefonun MIUI 14 almayacağını kesin gibi görünüyordu ancak firma bir nevi özür mahiyetinde olan bir kıyak geçmeye hazırlanıyor.

Belirtilen tarihte yayınlanmayan MIUI 13, neredeyse yıl sonuna doğru yayınlandı ama hatalardan geçilmiyordu. Firma kullanıcıların sorunlarını duymuş olacak ki tüm Redmi Note 9 serisine MIUI 14 arayüzünü sunacak.

Tüm Redmi Note 9 serisi akıllı telefonlar MIUI 14'e güncellenecek. MIUI 14 ile MIUI 13 arasında bariz farklar yok ancak eskisine nazaran performans artışı ve görsel değişiklikler göze çarpıyor.

Donanımını etkileyecek herhangi bir değişiklik olmadığı için tüm Redmi Note 9 serisi MIUI 14 güncellemesini alacak. Bu modellere MIUI 13'ü geç dağıtan firma, kullanıcılarını önemsediğini böylelikle belirtmiş olacak! (Bizce cihazı kullanılamayak hale getirdikleri için geliyor da! Hadi neyse) Xiaomi'nin yaptığı bu hareket için neler düşünüyorsunuz?

2023'te değer kazanması beklenen 10 ikinci el otomobil
Bitcoin, piyasa değeri ile Tesla'yı geride bıraktı
Samsung'un amiral gemisi katili modeli için geri sayım başladı
Sonraki Haber