Sinemalarda bu hafta!

İşte vizyona giren birbirinden ilginç filmler!

Günümüzde birçok insanın sosyal hobilerinden birisi olan sinemalarda bu hafta birbirinden ilginç filmler vizyona girdi ve giriyor. Korku, gerilim, macera ve daha bir çok dalda oldukça iddialı gelen birbirinden güzel filmler haftanın en popüleri olmak için yarışacak. Sizler için bu hafta vizyona giren ve girecek olan filmleri biraraya getirdik.

Graystone (Tımarhane)

Gösterim tarihi: 13 Temmuz

Şehir efsanesine göre artık kullanılmayan bir tımarhanede doğaüstü olaylar yaşanmaktadır. Ruhlar burada gezmektedir.


Oliver, Alex ve Antonella isimli üç arkadaş bu olayı araştırmak için tımarhaneye girerler. Sonunda hiç beklemedikleri olaylarla karşı karşıya kalırlar. Filmin çekimleri Blair Witch gibi yapılmış.



Savages (Vahşiler)
Gösterim tarihi: 13 Temmuz

Bu haftanın en çok dikkat çeken filmi Savages yani Türkçe adıyla Vahşiler ünlü yönetmen Oliver Stone’un imzasını taşıyor. Oyuncu kadrosunda ise Taylor Kitsch, Blake Lively, Aaron Johnson, John Travolta, Benicio Del Toro ve Salma Hayek gibi ünlü isimler yer alıyor.


Film, Ben ve Chun isimli iki arkadaşın mükemmel hayatlarını Meksikalı Baja Cartel’in mahvetmesini ele alıyor. Yapım Don Winslow’un ünlü romanını temel alıyor.




This Must Be the Place (Olmak İstediğim Yer)
Gösterim tarihi: 13 Temmuz

Ünlü oyuncu Sean Penn’in oynadığı film Cheyenne isimli eski bir Rock yıldızının hikayesini ele alıyor. 30 yıldır babasını görmeyen Cheyenne, babasının ölümü yüzüne New York'a geri döner.


Ancak babasının 2. Dünya Savaşı’ndaki sırrını öğrenir ve bunun peşine düşer. Filmin yönetmen koltuğunda ise Paolo Sorrentino yer alıyor.



ATM
Gösterim tarihi: 13 Temmuz


David Brooks’un yönetmenliğini üstlendiği filmde; David, Emily ve Corey isimli üç gencin para çekmek için uğradıkları ATM’de kilitli kalmaları ve dışarıda işlenen cinayetlere tanık olmaları konu ediliyor.



Hizmetkar Albert Nobbs

Gösterim tarihi: 20 Temmuz


19. yüzyıl İrlanda’sında hayatta kalabilmek adına, Dublin’in en gösterişli otelinde uşak olarak çalışabilmk için erkek kılığına giren bir kadının hikayesi.




İsyan (LockOut)
Gösterim Tarihi: 20 Temmuz


Bir komplo oyununa alet olduktan sonra casuslukla suçlanan eski ajan Snow'a özgürlüğünü yeniden kazanma fırsatı sunulur. Fakat karşılığında üstlenmesi gereken görev oldukça zorludur. Zira Amerikan başkanının kızı Emily kaçırılmış ve yüksek güvenlikli bir uzay üssüne hapsedilmiştir. Snow en sıradışı yöntemlerle Emily'yi kurtarmaya çalışacaktır..



Ölüm Uykusu (Sleep Tight)
Gösterim Tarihi: 20 Temmuz

Cesar mutlu olamamaktan muzdarip bir apartman görevlisidir. İnsanlar mutlulukları paylaşadursun, o da etrafındaki herkesle mutsuzluğunu paylaşıyor. Bir kapıcı olarak çalıştığı için de apartman sakinlerini mutsuzluğuna hedef seçiyor.


Cesar, sürekli mutluluk saçan ve gülümseyen Clara'yı mutsuz etmeyi kafaya koyuyor. Sonra işler biraz çatallanıyor. Mutsuzluğun insan hayatına nasıl da kolayca sokulduğunu ve bir daha gitmemek üzere yerleştiğini hayretle göreceğiniz bir İspanyol yapımı.

Coşturan Tarife Facebook NT Kampanyası
Samsung yeni mağazasında Apple'dan esinlenmiş!
Apple iPhone kullanıcılarına büyük bir sürpriz yapacak, sır perdesi aralandı
Sonraki Haber