Sony'nin oyunlar için yeni reklam düşüncesi kızdıracak!

Bu düşünce ile bir çok oyun sever şimdiden Sony'e karşı cephe almış durumda!

Dünyanın en büyük donanım ve yazılım üreticilerinden Sony geçtiğimiz günlerde aldığı bomba kararlarla gündemden düşmemeye devam ediyor. Son yılların en iyi konsolunu üreten Sony oyun sektöründe devrim yaratacak bir reklam projesi ile geliyor!

Her oyun üretici firmanın reklamlar konusunda olan hassasiyeti oyun severleri çığırından çıkaracak derecede kızdırırken, Sony'nin geçtiğimiz saatlerde başvurduğu patent binlerce oyun severi biraz değil epey kızdıracağa benziyor.



Çünkü, bildiğiniz üzre oyunlarda karşımza çıkan reklamlar dikkat çekip oyuncuların sinirlerini bozarken, Sony bu olaya değişik bir boyut kazandırmaya geliyor. Yeni aldığı patent başvurusu ile birlikte TV'lerdeki gibi oyunlara reklam arası vermeyi düşünen Sony şimdiden binlerce kişiden tepki toplamaya başladı bile. Reklamların devreye girmesi ile oyun yavaşlayıp araya girecek, daha sonra tekrar kaldığı yerden devam edecek.

*Bu tarz sistemlerden kurtulmak için, Sony bir de paralı bir seçenek sunacak, oyun severlerin bu konuda tepkisini ilerleyen günlerde buradan taşıyacağız!

RIM işçilerinin işine son vermeye devam ediyor!
Las Vegas'daki Casino'lar bulut teknolojisiyle tanıştı!
Nintendo Switch 2'nin en önemli özelliği ortaya çıktı
Sonraki Haber