UMA %100'ün üzerinde artış ile 2022 kayıplarını tamamen geri aldı!

UMA son 1 haftada %100'ün üzerinde değer kazandı. Mevcut fiyatının, dönem boyunca görülen en yüksek fiyat olduğunu ayrıca belirtelim.

Giderek daha popüler hale gelen kripto para Evrensel Pazar Erişimi (UMA)'nın fiyatı şaşırtıcı bir şekilde %104 artarak yedi gün boyunca fiyatta büyük bir artış gördü ve jetonun 11.09$'dan işlem gördüğü 2022'nin başlangıcından bu yana görülen kayıpları tamamen telafi etti. Oysa daha Şubat sonunda keskin bir düşüşle  4,52 dolara düşmüştü.

UMA %100'ün üzerinde artış ile 2022 kayıplarını tamamen geri aldı!

CoinMarketCap'ten alınan verilere göre, tokenin fiyatı Sadece yedi gün önce 4,93 dolar iken, 1 Mart Salı günü 12.08$ olarak kaydedildi. 4 Mart'ta ise 10,08 dolardan işlem görmeyi başardı.

Görmüş olduğu bu fiyatın, dönem boyunca görülen en yüksek fiyat olduğunu ayrıca belirtelim. Mevcut fiyatı ve 7 günlük hareketleri ile UMA, 9,23 $ ile 11,09 $ fiyat aralığında değişirken, bu oranın 2022'nin başındaki seviyelere yakın durduğu görülüyor.

Bu, tokenin 32.85 dolardan işlem gördüğü Nisan 2021'den elde edilen kazanımların yakınında değil, ancak bir durgunluk döneminden sonra hala toparlanma belirtileri gösteriyor.

Fiyat artıyor ve protokolün popülaritesi de artıyor

Bu büyümenin arkasındaki temel nedenlerden birinin, protokolün benimsenmesindeki artışın sebebinin, UMA'nın potansiyelini fark eden ve çoğunluğa katılan kullanıcı sayısı olduğu söyleniyor.

UMA platformunun arkasındaki ekibin yakın zamanda tweetlediği gibi;

Tweet , protokolün bir günde beş balina tarafından kullanıldığına dair bilgiler verdi ve bu haftanın en yüksek seviyesi olan 12.08 $ (1 Mart) ile aynı zamana denk geldi.

İOS için Dogecoin cüzdanı yayına girdi!
Google'da en çok aranan NFT koleksiyonu belli oldu! The Sandbox 2. sırada, peki 1. hangisi?
Google uygulamaları artık AppGallery'de; işte Huawei Nova 12S incelemesi
Sonraki Haber