Yerli otomobile ait tüm fotoğraflar ve bilinen tüm özellikler!

Tanıtım tarihi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından duyurulan yerli otomobilin, o günden beri ortaya çıkan tüm fotoğraflarını siz değerli okuyucularımız için bir araya getirdik.

Son günlerde gündemin neredeyse ana konusu olan yerli otomobil hepimizin merak konusu. Cumaya kadar her gün 14:30'da yeni bir detayın duyurulduğu yerli otomobil ile ilgili, yayınlanan ilk fotoğraftan başlayarak bugüne dek ortaya çıkan tüm fotoğraf ve detayları siz değerli okuyucularımız için derledik.

Öncelikle aracın tanıtım tarihinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından duyurulduğunu belirtelim. 27 Aralık 2019 tarihinde resmi olarak Gebze'de tanıtılacak olan araç ile ilgili yüzde yüz elektrikli bir SUV araç olacağının ve yüzde yüz elektrikli motordan güç alacak olduğu bilinmekte olup, bunun dışında diğer detayları henüz belli değildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan bu duyurunun ardından Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank da Twitter hesabından araca ait üzeri örtülü bir fotoğraf paylaştı.

Popüler Haberler