İnternette güvenlik lideri

F-Secure Client Security, internette güvenlik lideri.

Art Sistem'in dağıtıcısı olduğu F-Secure Client Security, AV-Test tarafından 2011 yılının en iyi koruma ödülüne layık görüldü. Uç testleri başarıyla geçen F-Security Client Security, bilgisayarınızı zararlı virüslerden koruduğunu sağlam belgelerle kanıtladı.

Bağımsız test kuruluşu AV-Test tarafından "2011 yılı en iyi koruması ödülü"nü kazanan F-Secure Client Security, tüm uç nokta testlerini geçerek açık ara farkla rakiplerini geride bıraktı ve en iyi korumayı sağladı.

Performansı ile endüstriyel standarları belirleyen en etkin ant-virüs ürünü olduğunu kanıtlayan F-Secure Client Security, çeşitli zararlı yazılımlar kullanılarak ve yazılımların tüm fonksiyonları ele alınarak test edildi.

Bilgisayar veya akıllı telefon kullandığınız esnada online dünyada güvende olmanıza ve korunmanıza yarayan F-Secure Client Security, önemli dosyaları yedeklemenize ve paylaşmanıza imkan sağlıyor. Hizmetleri dünya üzerinde 200'den fazla operatör, milyonlarca ev-iş yeri kullanıcısı tarafından tercih edilen, otoriteler tarafından en iyi anti-virüs ürünü seçilen F-Secure Client Security, Türkiye'de teknolojiyle hayatı kolaylaştırılan Art Sistem tarafından dağıtılıyor.

Bu Android uygulaması banka hesabınızı boşaltabilir!
Bu Virüse Dikkat!
Kaya gibi sağlam akıllı saat! Black Shark GS3 piyasaya sürüldü!
Sonraki Haber