İşte internetin en ucuz ve en pahalı olduğu ülkeler!

Cable, ülkelerin GB başına ödedikleri mobil internet fiyatlarını baz alarak en pahalı ve en ucuz hizmetin sunulduğu ülkeleri belirledi. Peki Türkiye kaçıncı sırada?

İnternet kullanımı dünya genelinde her geçen gün daha da yaygınlaşıyor. Hatta yeni genç nesilin etkisi ile internetin girmediği ev neredeyse kalmadı diyebiliriz. Zira sadece son 5 yılda 500 milyon yeni kullanıcı mobil internet dünyasına katılması ve kullanıcı sayısının hala daha artmaya devam ediyor olduğu bunun en belirgin kanıtı. Özellikle de Instagram, Twitter ve WhatsApp gibi sosyal medya uygulamalarının da bu noktadaki payı oldukça büyük. 

Ancak bilindiği üzere hala internet bazı ülkelerde birçok kişinin ulaşamayacağı kadar pahalıyken, bazı ülkelerde ise kullanmayan yok denecek kadar ucuz. Cable'ın araştırması ise tüm bu sorulara cevap verir nitelikte.

Cable, ülkelerin GB başına ödedikleri mobil internet fiyatlarını dolar bazında karşılaştırdı ve bir liste oluşturdu. Türkiye'nin de yer aldığı listede mobil internetin en pahalı ve en ucuz olduğu ülkeler sıralandı. Peki Türkiye'deki internet ücretleri diğer ülkelere göre nasıl? Bu sorunun cevabına içeriğimizin devamından hep birlikte bakalım.

Popüler Haberler