Youtube hizmetinin 7. yılını bakın nasıl kutladı!

Youtube 7. yaş gününü özel bir video ile kutladı!

Dünyanın en büyük video hizmetlerini veren sitelerdendir Youtube, hatta bu aşamada en büyük site de diyebiliriz. Milyonlarca kullanıcısının olduğu bu site geçtiğimiz her yıl yeni sürprizlerle karşımıza çıkıyor sürekli gelişiyor...

Bundan tam 7 sene önce Youtube domaini satın alınmış, kullanıcılar için ilk kez beta aşamasıyla birlikte hizmete girmiş, açılışından neredeyse aylar sonra etkisi tüm dünyayı sarmıştı. Bu başarı göz ardı edilemeyecek kadar büyüdüğünde ise yine senaryo aynı olacaktı elbet, büyük bir şirket himayes... Google Youtube'un hisselerini satın aldığını duyurmuştu.



Bugün bir çok alanda Youtube'a rahatlıkla erişiyor, istediğimiz herşeyi rahatlıkla her an, her yerde elimizin altında bulabiliyoruz. Buna günümüzde geldiğimiz nokta şahittir desek hiç de yalan olmaz. Özellikle son zamanlar epey tutulan olan akıllı telefon sektörü, akıllı televizyonlar ve daha nicesi, Youtube'a erişimimiz için kullanılabiliyor.

Youtube'un 7. doğum gününe özel videosu:




İnsan ömrünün izleyerek bitiremeyeceği kadar video yüklendiği meselesine gelince, Youtube geçtiğimiz ay istatistiklere bakılıp net bir açıklamada bulundu. Siteye yaklaşık olarak her dakika başına 72 saat video yükleniliyor dedi. Bu rakam bir insanın ömrünün Youtube üzerindeki tüm videoları istese de izleyemeyeceği anlamına geliyor.

AB, Google'a son bir şans verdi
Microsoft’un sosyal ağı So.cl en sonunda açıldı
Apple sonunda anlaşma sağladı, iPhone sahipleri bomba gibi bir özelliğe kavuşuyor
Sonraki Haber