BTC halving sonrası 200.000 dolara ulaşabilir mi?

Bitcoin halving model analizi: BTC halving sonrası 200.000 dolara ulaşabilir mi?

En son konsolidasyonuna rağmen, amiral gemisi dijital varlık Bitcoin ( BTC ), yıl başından bu yana istikrarlı artışlar kaydediyor, kripto para piyasasında yenilenen iyimserlik dalgasında ilerlerken %40'ın üzerinde büyüyor ve bazı uzmanlar kazançların önümüzdeki günlerde de devam edeceğini tahmin ediyor. yarılanma olayından etkilenen gelecek.

BTC halving sonrası 200.000 dolara ulaşabilir mi?

Gerçekten de Bitcoin, 2024'ün ilk yarısında gerçekleşeceği tahmin edilen bir sonraki yarılanma tarihinden önce 50.000 dolara ulaşabilir ve yarılanmadan sonraki dönemde etkileyici bir 200.000 doları görebilir. 2 Mart'ta analist Trader Tardigrade.

Spesifik olarak, kripto uzmanı tarafından paylaşılan tabloya göre, Bitcoin'in fiyatı 2023'ün sonlarında yaklaşık 50.000 ABD Doları civarında, ardından 2025'in başlarında veya ortalarında yaklaşık 200.000 ABD Dolarına doğru önemli bir artış ve ardından fiyatta başka bir düşüş olacak. beklenecek olandır.

Bitcoin fiyat eylemi ve tahminleri. Kaynak: Tüccar Tardigrade

Bilhassa, Bitcoin halving, kripto dünyasında önemli bir olaydır ve her dört yılda bir, yeni BTC blokları madenciliği için verilen ödül yarıya indirildiğinde gerçekleşir. Bu, dolaşımda yalnızca 21 milyon BTC olabileceğinden, ilk dijital varlığın arzını kontrol etmek için yapılır.

Tarihsel olarak, halving olayları, arz daha sınırlı hale geldikçe Bitcoin fiyatında bir artışa yol açmıştır. Bir sonraki yarılanma, dijital varlık 840.000 bloğa ulaştığında gerçekleşecek ve çıkarılan her blok için mevcut 6.25 BTC ödülünü yarıya indirecek.

Bitcoin fiyat analizi

Mevcut durumda, Bitcoin fiyatı şu anda 23.393 $ seviyesinde bulunuyor ve bu, günlük grafiğinde %1,34'lük bir düşüşün yanı sıra %3,12'lik bir kaybı temsil ederken, son 30 gün içinde hala %2,42'lik bir artış kaydediyor. veriler göstermektedir.

Bitcoin 30 günlük fiyat tablosu. Kaynak: Finbold

Aynı zamanda, kripto analisti Rekt Capital, piyasa değerine göre en büyük merkezi olmayan finans ( DeFi ) varlığının makro düşüş trendi patlamasından uzak olmadığı için, BTC'yi makul ölçüde düşük seviyelerde biriktirme süresinin yavaş yavaş tükendiğini belirtti.

Sorumluluk Reddi: Bu sitedeki içerikler yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir. Yatırım spekülatiftir. Yatırım yaparken sermayeniz risk altındadır.

Algoritma, 31 Mart 2023 için XRP fiyatını tahmin etti
Ünlü analist Bitcoin yeni tarih verdi! Boğa sezonu geliyor mu?
Amazon'dan şok suçlama, buna delil karartma derler
Sonraki Haber