12 GB RAM’e sahip akıllı telefonlar

Teknoloji dünyasında akıllı telefonların gelişimi gittikçe artarken RAM kapasitesi bunların başında geliyor. İşte 12 GB RAM’e sahip akıllı telefonlar!

Akıllı telefon pazarının lider markaları, özellikle amiral gemi modellerine olan yatırımlarını gün geçtikçe daha da arttırıyor. Samsung ile başlayan bu süreç, Çin merkezli akıllı telefon üreticileri ile doruk noktasına ulaştı ve bu şekilde devam ediyor. Durum Android tarafında böyle iken, Apple cephesi telefonlarını geliştirme noktasındaki ketum tavrını korumayı sürdürüyor. Özellikle RAM anlamında Android tabanlı telefonlar, Apple’ın göz bebeği haline gelen iPhone modellerine oranla neredeyse 2 katı olan bir donanım sunuyor.

Hal böyleyken bazı üreticiler ciddi anlamda iyi bir donanımsal yapıyı kullanıcılarına sunuyor. Özellikle Samsung, Xiaomi, Oppo gibi markalar, çoktan amiral gemi modellerine 12 GB RAM kapasitesini sağladı bile! Bu cihazların diğer özelliklerinin de çok yüksek olduğunu ve AnTuTu Benchmark testini ağlattığını net bir şekilde söyleyebiliriz. İşte 12 GB RAM’e sahip olan akıllı telefonlar!

Popüler Haberler