2019 yılında en çok akıllı telefon satan markalar!

Akıllı telefon pazarına ait yayınladığı raporlar ile bilinen Counterpoint'e göre, 2019 yılının en çok akıllı telefon satan markalarına gelin birlikte göz atalım.

Bu yazımızda, akıllı telefon pazarına ait yayınladığı raporlar ile bilinen Counterpoint'e göre, 2019 yılında en çok satan akıllı telefon markalarına göz atacağız. Dünyanın önde gelen akıllı telefon devlerinin satış rakamlarının yer aldığı raporda Çinli şirketlerin hızlı ilerleyişi dikkatlerden kaçmıyor.

Bildiğiniz gibi Apple ve Samsung uzun yıllar liderlik konusunda yarıştılar. Ancak iPhone modellerinin çok fazla radikal gelişmeler sunamaması ve her yıl bir önceki yıla benzer tasarımlar sunması üzerine, Samsung  uzun bir süredir akıllı telefon pazarında zirvede yer almaya devam etti.

Ancak 2018 yılında Huawei'nin sürpriz bir şekilde Apple’ı geride bırakması ile Apple bu anlamda 3. sıraya kadar düşmüştü. 2019 yılı için açıklanan rakamlarla birlikte Çinli şirket bir sürprize daha imza atarken diğer yandan Xiaomi, Lenovo, Oppo, Realme ve Vivo gibi Çinli üreticiler de ilk 10 içerisinde kendilerine yer edinmeyi başardılar.

Dilerseniz sözü daha fazla uzatmadan 2019 yılı içerisinde en fazla akıllı telefon satan markaların bulunduğu listemize hep birlikte göz atalım.

İşte 2019 yılında en çok akıllı telefon satan markalar;

Popüler Haberler