2019’un en popüler 10 alışveriş uygulaması

Uygulama analiz şirketi olan Apptopia, 2019 yılının 10 farklı kategoride en çok indirilme sayısına sahip olan uygulamalarını açıklamıştı. Bu içeriğimizde 2019’un en popüler 10 alışveriş uygulamasını inceleyeceğiz.

Uygulama analiz şirketi olan Apptopia, 2019 yılının en popüler 100 uygulamasını açıklamıştı. 2019 yılında en çok indirilen uygulamaların 10 farklı kategoriden oluşturulmuş sıralamalarını, geçtiğimiz haftalarda bizlerle paylaşan analiz şirketi, aynı zamanda kategorilerin ilk sırasında yer alan uygulamaların toplam indirme sayısına da yer vermişti.

Bu 10 farklı kategorinin; oyun, sosyal medya / mesajlaşma, eğlence, yiyecek / içecek, flört, seyahat, alışveriş, müzik, sağlık / fitness ve finans gibi başlıklardan oluştuğunu belirtelim.

Ancak biz bu içeriğimizde, Apptopia uygulama şirketinin açıklamış olduğu 2019’un en popüler 10 alışveriş uygulamasından bahsediyor olacağız.

E-Ticaret alanında ülkemizde farklı markaların çok başarılı  alışveriş uygulamaları mevcut. Bu alışveriş sitelerinin bazıları ise yaptıkları özel kampanyalar sayesinde ürünlerden kargo ücreti almıyor ya da piyasaya fiyatına göre büyük indirim sağlıyor. Bu uygulamaların çoğunda moda, elektronik ve market alışverişinden otomotiv ürünlerine, binlerce mağazaya ve milyonlarca ürüne anlık ve özel kampanya indirimi fırsatı ile ulaşabilmeniz mümkün. Bu anlamda Elektronik, Giyim & Ayakkabı, Kozmetik & Kişisel Bakım, Otomotiv & Motosiklet, Anne & Bebek, Mücevher & Saat, Spor & Outdoor, Kitap, Müzik, Film, Oyun, Ev & Yaşam ve Tatil & Eğlence gibi kategoriler alışveriş yapacak kişilere kolaylık sağlıyor. Tüm bunların yanında, bazı alışveriş sitelerinde tatile ya da seheyate çıkacaklar için ise; kültür turları, yurtdışı turları, tatil fırsatları ve yaşam & etkinlik biletleri gibi seçenekler de mevcut olabiliyor.

Dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan 2019 yılının en popüler 10 alışveriş uygulamasını hep birlikte inceleyelim.

İşte Apptopia'nın raporuna göre 2019’un en popüler 10 alışveriş uygulaması;

Popüler Haberler