4500 - 5000 TL arası en iyi akıllı telefonlar - Temmuz 2021

2021 Temmuz ayı güncel fiyatlarını dikkate alarak 4500 - 5000 TL fiyat aralığına sahip en iyi telefonları sizler için bir araya getirdik.

Teknoloji hızla ilerlemeye devam ederken, birçok sektör ve pek çok marka, kısa zaman içinde pek çok yeni model üreterek teknolojinin hızına ayak uydurmaya çalışıyor. Akıllı telefon sektörü ise bu sektörlerin başında geliyor. Hal böyle olunca sahip olduğunuz akıllı telefonunuz, çok geçmeden demode durumuna geliyor.

Öyle ki; amiral gemisi olan bazı modeller, birkaç yıl içinde orta seviye telefon modeli olarak karşımıza çıkabiliyor. Bu sebeple de kısa zaman içinde bir çok akıllı telefon modelinin demode durumuna düştüğünü söylemek mümkün.

Bu durum üzücü gibi görünse de, esasında bu durumun yeni telefon alma niyetinde olan kullanıcılar için avantaj olduğunu söyleyebiliriz. Zira yeni modellerin piyasaya sürülmesi ile birlikte, daha önce piyasaya sürülmüş eski nesil akıllı telefon modellerinin fiyatları bu doğrultuda ucuzluyor. Böylelikle orta seviye telefon almak isteyen ya da gündelik kullanımı karşılayacak mütevazi bir telefona sahip olmak isteyen kullanıcılar yüksek bütçeler ödemeden, temel işlevlerin yanı sıra; oyun oynama, yüksek çözünürlüklü fotoğraf çekme, internetten dizi ve film izleme, yahut günlük iş akışını yönetme gibi konularda oldukça yetenekli akıllı telefon modellerine sahip olabiliyorlar.

Merak edenler için Teknolojioku ekibi olarak bu anlamda 4500 ile 5000 TL fiyat aralığındaki en iyi telefon modellerini inceleyeceğiz. Eğer bu fiyat aralığında yer alan bir akıllı telefon modeli alma niyetiniz var ise, sizler için hazırlamış olduğumuz listeye göz atmadan telefon almayın!

Temmuz ayı güncel fiyatlarını dikkate alarak derlediğimiz, 4500 - 5000 TL arası fiyat etiketine sahip en iyi telefon modellerinin yer aldığı listemiz, yalnızca 2020 ve 2021 çıkış yılına sahip modellerden oluşmaktadır.

Not: Telefonlar, internet satış fiyatları dikkate alınarak listelenmiştir. Mağaza fiyatları, belirtilen fiyatlardan daha yüksektir.

İşte 4500 - 5000 TL fiyat aralığında yer alan en iyi akıllı telefonlar!

Popüler Haberler