4GB RAM'li Asus Zenfone 2'nin çoklu görev başarısı! (Video)

Asus Zenfone 2 ile aynı anda takılmadan kaç oyun oynayabilirsiniz?

Ocak ayında resmen tanıtılan Asus’un olay telefonu Zenfone 2 bazı pazarlarda satışa sunulsa da, Türkiye’de halen mevcut değil. Asus Zenfone 2 dünyanın ilk 4GB RAM özelliğine sahip telefonu olma ünvanını taşıyor.

4GB RAM bir akıllı telefon için fazla görülebilir ancak hemen hemen her koşulda bir profesyonel cihaz gibi çoklu görev sağlayacak. YouTube kullanıcısı L BS, Zenfone 2’nin mükemmel çoklu görev yeteneğini test eden bir video yayınladı.

Videodaki testte, Asus Zenfone 2’de FIFA 15, Real Racing 3, GTA San Andreas, NOVA 3 ve Asfalt 8 olmak üzere beş oyun aynı anda oynandı. Böylece 4GB RAM’in akıllı telefonlara etkisi kanıtlanmış oldu.

Aşağıda yayınlanan videoyu izleyebilirsiniz.

Sonraki sayfalarda Asus Zenfone 2’ye ait görselleri ve özelliklerini inceleyebilirsiniz.

Zenfone 2 inç başına 403 piksel yoğunluk, 400 nit parlaklık ve 1080 x 1920 piksel  çözünürlük ile Gorilla Glass 3 korumalı, 5.5 inç ekrana sahip. Çift SIM özellikli Zenfone 2’nin arka kasası fırçalanmış metal doku şeklinde ve yerleştirilen ses rocker ve LG’den birkaç fikir ödünç aldığı söylenebilir.

Asus Zenfone 2, 64-bit Intel Atom işlemci ve 4GB RAM özelliğine sahip ilk amiral gemisi telefon oldu. Ayrıca 2GB RAM ile ikinci bir versiyonu da olacak olan cihazın arka kamerası çift renk "Gerçek Ton" LED flaş ve f / 2.0 diyafram lens ile 13 megapiksel sensör ile donatılmış. Ayrıca önde geniş açılı (85 derece) lens ve panoramalar için bir 5-megapiksel Özçekim kamerası mevcut.

 Pile gelince ZenFone 2, en az 39 dakika içinde toplam kapasitesinin % 60'ı kadar sağlayacak hızlı şarj teknoloji desteği ile 3.000 mAh Li-Po birimi var. Yaılım tarafında Android  5.0 Lollipop ve Asus'un özel ZenUI arayüzü kullanılmış.

Asus Zenfone 2’nin 4GB RAM’e sahip sürümü 349€ (yaklaşık 980 lira) fiyatla kullanıcılara sunuldu.


























Xperia Z4 ve Xperia Z3 arasındaki tasarımsal farklılıklar
Galaxy S6 ve iPhone 6'nın parmak izi okuma performansını karşılaştırdık
Huawei efsanesi geri döndü, zirveye yerleştiler
Sonraki Haber