Android N tanıtım tarihi belli oldu

Bu yılki Google I/O etkinliğinin düzenleneceği tarih belli oldu. Etkinliğin en dikkat çeken tanıtımı kuşkusuz Android N olacak.

Google CEO’su Sundar Pichai, Twitter hesabından yıl içerisinde şirket adına en önemli etkinlik olarak gösterilen Google I/O Geliştirici Konferansı’nın 18-20 Mayıs tarihleri arasında düzenleneceğini bildirdi. Son yıllardaki tüm Google I/O etkinliklerini Moscone Center West'te gerçekleştiren arama motoru devi, bu yılki etkinlik için Mountain View’deki Shoreline Tiyatrosu'na geçecek. Google on yıl önce ilk Geliştiriciler Konferansı’nı yine burada gerçekleştirmişti.

Google I/O etkinliğine kuşkusuz Android N sürümü damga vuracak. Android işletim sistemine kapsamlı yeniliklerin dahil edileceği yeni sürüm mayıs-haziran döneminde sadece Nexus cihazlar için yayınlanacak. Beta süreci eylül-ekim ayına kadar devam edecek Android N bir sonraki Nexus akıllı telefonla resmen çıkış yapacak.

Android N’nin yanı sıra Android Wear, Androi TV ve mevcut Google hizmetlerinde sağlanacak bir çok yenilik/gelişme Google I/O etkinliğinde yer bulacak. 

Microsoft, Snapdragon 820 işlemcili bir akıllı telefon hazırlıyor
Samsung Galaxy S7'ye ait ilk gerçek görüntüler
TCL Türkiye adeta coştu, monitör fiyatın 4K Google TV özellikli televizyon satıyorlar
Sonraki Haber