Bu fotoğrafları uygun fiyatlı realme 5 Pro ile çektik!

Türkiye pazarına hayli hızlı bir giriş yapan realme’nin 5 Pro modeli test merkezimize konuk oldu. İşte realme 5 Pro ile çektiğimiz fotoğraflar.

Çin’in önde gelen akıllı telefon üreticilerinden biri olan realme kısa süre önce Türkiye pazarına da giriş yapmıştı. Ardı ardına satışa sunduğu uygun fiyatlı ürünlerle dikkatleri üzerine çekmeyi başaran realme, fiyat/performans tarafında iddialı bir duruş sergiliyor.

Bu fotoğrafları uygun fiyatlı realme 5 Pro ile çektik!

48 MP, f/1.8, (geniş), 1/2.0", 0.8µm, PDAF, 8 MP, f/2.2, 13mm (ultra geniş), 1/4.0", 1.12µm, 2 MP, f/2.4, (makro), 1/5.0", 1.75µm, 2 MP, f/2.4, (derinlik) özelliklerinde 4’lü ana kamera ile gelen realme 5’te 16MP’lik ön kamera yer alıyor.

Genel itibariyle bakıldığında realme 5 Pro kağıt üzerinde beklentileri karşılıyor. Peki ya gerçek performans söz konusu olduğunda?

Bu  yazımızda realme 5 Pro ile çektiğimiz fotoğrafları sizlerle paylaşacağız. Fotoğraflara geçmeden önce şunu da belirtelim. realme 5 Pro genel anlamda segmentine göre hayli yüksek teknik özellikler vaat ediyor. Ayrıca telefonun 1800 TL bandında olması da bir diğer önemli artısı diyebiliriz.

Gerçekten de 2000 TL altına 4 ana kamera sunan orta segment işlemciye sahip bir model bulmak pek de kolay değil. Eğer realme bu politikasını devam ettirirse önümüzdeki günlerde Türkiye pazarında önemli işler başarabilir.

İşte realme 5 Pro fotoğraf performansı

Popüler Haberler