Bu sene çıkmasını beklediğimiz bütçe dostu akıllı telefonlar

Akıllı telefon pazarında fiyatlar böylesine artmışken, bu sene çıkacak olan bütçe dostu akıllı telefonları merakla bekliyoruz!

Akıllı telefon pazarının lider üreticileri, amiral gemi modellerine ağırlık verdi ve bu anlamda büyük bir rekabet ortaya çıktı. Ancak cebini de önemseyen bazı kullanıcılar için giriş ve orta seviyedeki modeller de fazlasıyla önemli. Zira bu modeller, hem kullanıcıların ihtiyaçlarını yeteri kadar karşılayabiliyor, hem de ceplerinden daha az para çıkmasını sağlıyor. En çok orta seviye akıllı telefon üreten şirketlerin başında ise Güney Kore merkezli akıllı telefon üreticisi Samsung geliyor. Samsung, A serisi ve M serisi adı altında çıkardığı modeller ile ülkemizde de oldukça büyük bir kesim tarafından tercih ediliyor.

Yalnızca Samsung değil, Huawei’nin bir alt markası olarak hizmet veren Honor, yeniden başarı yakalamak isteyen Nokia ve akıllı telefon pazarının yükselen değeri olan Xiaomi de bütçe dostu akıllı telefonlar üretmeye çaba sarf ediyor. ABD merkezli üretici Apple’ın ise kendi fiyat politikası çerçevesinde nispeten “uygun” bir iPhone modeli üzerinde çalıştığı da biliniyor. Peki bu telefonlar neler ve ne zaman çıkacaklar? İşte bu sene çıkmasını beklediğimiz bütçe dostu akıllı telefonlar!

Popüler Haberler