Bunlar telefon mu yoksa uçak mı? İşte Oppo'nun en hızlı telefonları!

Yüksek RAM kapasiteleri ile dikkat çeken en hızlı Oppo telefon modellerini sizler için bir araya getirdik!

Eskiden bilimkurgu filmlerinde gördüğümüz birçok ürünün günümüzde kullanmakta olmak bizleri heyecanlandırıyor. Örneğin akıllı saatler, dokunmatik cihazlar, yapay zeka teknolojisine sahip ürünler, görüşme yapabildiğimiz akıllı cihazlar vs. vs. Her ne kadar yetenekleri artık biz kullanıcılara sıradan gibi gelse de, aslında cep telefonlarımız da bu cihazlardan biri.

İlk zamanlarında sadece iletişim için kullanmakta olduğumuz cep telefonlarımıza, zamanla birçok yeni özellik eklendi. Saat, takvim, sms gibi özelliklerle başlayan bu gelişim, günümüzde yüksek çözünürlükte görüntülü görüşme, dürbün gibi zoom yapabilen kamera donanımları, yüksek hızlı şarj edilebilen batarya özelliği, kablosuz olarak saat, televizyon, bilgisayar çeşitli cihazlara bağlanabilme gibi sayısız özellikler ile devam etmekte.

Küçük bir bilgisayar niteliğinde olan telefonlarımızı günlük kullanımlarımızın dışında, profesyonel fotoğraf çekimi, dizi ve film izleme, oyun oynama ya da işimizle ilgili temel kullanım gibi çeşitli alanlarda aktif olarak kullanıyoruz. Dolayısıyla akıllı telefonlarımız konuşma ya da mesajlaşmanın yanı sıra farklı bir çok işe yarıyor. Bazı araştırma sonuçları bunu doğruluyor. Mesela, akıllı telefonlarda konuşma eylemine ayrılan süresin akıllı telefon kullanımlarında 5. sırada yer aldığını biliyor muydunuz?

Uzun lafın kısası, iletişim için kullandığımız telefonlarımızın iletişim önceliği artık geri planda kalmış durumda. Elbette telefon üreticilerinin yenilikçi ürünleri, rekabet kavramını ileri boyuta taşımaktan geri durmuyor. Kullanım alanı genişleyen akıllı telefonlar dolayısı ile daha uzun batarya ömrüne sahip olmak ve oldukça hızlı olmak zorundalar. Bir akıllı telefonu hızlı kılan çeşitli donanımlar mevcut. Ancak hız denildiğinde akla ilk gelen donanımlardan biri de RAM'dir.

Günümüzde 18 GB RAM'a sahip akıllı telefonlar dahi mevcut. Örnek verecek olursak Asus ROG Phone 5 Ultimate şu anda satışı devam eden en yeni ve en yüksek RAM'a sahip akıllı telefon modellerinden biri. Bu kapasitenin hangi boyuta kadar uzanacağı merak konusu, zira akıllı telefonların RAM kapasiteleri her geçen yıl artmaya devam ediyor.

Gelelim en yüksek RAM'a sahip Oppo telefon modellerinin hangileri olduklarına. Bakalım Oppo tarafında durumlar nasıl? Dilerseniz sözü daha fazla uzatmadan, şimdi de en yüksek RAM kapasitesine sahip Oppo telefon modellerine göz atalım.

İşte en hızlı Oppo telefon modelleri!

Popüler Haberler