EMUI 11 alacak Huawei ve Honor modelleri

Huawei’nin yeni arayüzü EMUI 11 hangi modeller için gelecek? İşte EMUI 11 alacak Huawei ve Honor modelleri.

Çin’in en büyük akıllı telefon üreticisi konumunda yer alan Huawei, şu aralar yeni arayüzü üzerinde çalışıyor. Malum, Çinli üretici hala Google ile olan sorunlarını tam anlamıyla halledebilmiş değil. Dolayısıyla mobil işletim sistemi tarafında da bazı sıkıntılar mevcut. Hatta geçtiğimiz günlerde Xiaomi, Huawei, Oppo ve Vivo’un bir araya gelerek yeni bir mobil işletim sistemi üzerine çalıştığına ilişkin bazı haberlere rastlamıştık.

Şimdilik mobil pazara yeni bir işletim sistemi geliyor mu bilinmez fakat Huawei’nin EMUI 11 üzerinde çalıştığı kesin diyebiliriz.

Bir süre önce EMUI 10 dağıtımına başlayan Huawei, bir yandan da EMUI 11 için nabız yokluyor. Huawei’ye yakın olan bazı kaynaklardan alınan raporlara göre, EMUI 11 alacak Huawei ve Honor modelleri de kesinlik kazanmış durumda. İleride bu listeye yeni eklemeler yapılabileceği belirtilmiş. Fakat şimdilik EMUI 11 alacak modeller listesi aşağıdaki gibi şekillenmiş durumda.

Bu arada dip not olarak belirtelim. EMUI 11 alacak olan Honor modelleri hayli sınırlı. Bunun nedeni ise diğer güncel Honor modellerinin Magic UI 4 arayüzünü alacak olmaları. Şimdi lafı daha fazla uzatmadan sizleri EMUI 11 alacak modeller listemizle başbaşa bırakalım.

İşte 2020’de EMUI 11 alacak modeller

Popüler Haberler