EMUI 11 alacak olan Huawei modelleri - Tam Liste

EMUI 11 alacak olan Huawei modelleri sonunda belli oldu. İşte EMUI 11 arayüz güncellemesi alacak olan Huawei telefonlar!

Huawei Geliştiriciler Konferansı esnasında duyurulan Huawei'nin yeni arayüzü EMUI 11, resmi olarak yayınlandı. Paylaşılan son haberler ile beraber söz konusu güncellemenin hangi modellere geleceği de kesin olarak ortaya çıktı. Buna göre şirketin çiçeği burnunda amiral gemi modelleri olan Mate 40 ailesinin yanı sıra pek çok telefona daha EMUI 11 güncellemesi sunulacak. Söz konusu arayüzün kullanılmaya başlanması ile beraber yepyeni özelliklerin cihazlara geleceği de bir gerçek.

Pek çok Huawei kullanıcısı, EMUI 11 arayüz güncellemesini merakla bekliyordu. Güncellemenin resmi olarak yayınlanması ile beraber hangi telefonlara servis edileceği de merak ediliyordu. Paylaşılan tam liste ile beraber bu soru işaretleri de ortadan kalkmış oldu. Dilerseniz biz de sözü daha fazla uzatmayalım ve EMUI 11 alacak olan Huawei modellerini sizlerle paylaşmış olalım. İşte EMUI 11 güncellemesini alacak olan telefonlar!

Popüler Haberler