Fiyat performans modeli olarak satışa sunulacak olan Poco X5 5G Geekbench’te görüldü

Akıllı telefon kullanıcılarının merakla beklediği Poco X5 5G modeli nihayet Geekbench’te görünerek özelliklerinin bir kısmının ortaya çıkmasını sağladı.

Akıllı telefonların fiyatlarının günden güne yükselmesi, kullanıcıların ya bilindik markaların daha güçsüz modellerine ya da daha az popüler olan markaların daha güçlü modellerine yönelmesine neden oluyor. İşte bu değişimden olabildiğince karlı çıkmak isteyen Çinli teknoloji şirketi Poco’da yeni akıllı telefon modeli olan Poco X5 5G üzerindeki çalışmalarını yoğunlaştırdı.

Son olarak Geekbench test sonuçları sayesinde özelliklerinin önemli bir kısmını öğrendiğimiz telefon gücünü Qualcomm tarafından geliştirilen Snapdragon 695 yonga setinden alacak.

Fiyat performans modeli olarak satışa sunulacak olan Poco X5 5G Geekbench’te görüldü

Geekbench testinde tek çekirdek performansından 693 puan çoklu çekirdek performansından ise 2113 puan alan telefon, işlemci kümesini ise 8GB RAM + 256GB dahili depolama alanıyla destekleyecek. Ancak bu RAM + depolama alanı seçeneğinin yalnızca bu versiyon ile mi sınırlı kalacağı yoksa farklı seçeneklerin de olacağı mı sorusunun yanıtı henüz netlik kazanmadı.

Poco X5 5G’nin arka yüzeyine baktığımız zaman bizleri burada 40MP + 8MP + 2MP’den oluşan üçlü bir kamera kurulumu karşılıyor. Telefonun ön yüzeyinde ise selfie meraklıları için 13MP’lik bir kamera konumlandırılmış. Elektriksel gücünü 5.000mAh’lık bataryasından alacak olan Poco X5 5G modeli aynı zamanda 67W hızlı şarj desteği sunmayı da ihmal etmiyor. Telefonun çıkış tarihi hakkında henüz kesin bir bilgi olmasa da sızıntıların artması bu tarihin oldukça yaklaştığını gösteriyor.

Apple eski modeline güncelleme getirdi! Kullananlar bile şaşırdı!
Merakla beklenen Vivo X90 serisi sonunda global pazara çıkıyor
Apple Türkiye’ye özel düşük vergili iPhone üretecek, sonunda bizi de düşündüler
Sonraki Haber