Galaxy S III'ün en çarpıcı beş özelliği!

Samsung Galaxy S III'ün en etkileyici beş özelliği haberimizde!

Samsung'un amiral gemisi Galaxy S III şu an için piyasadaki en popüler akıllı telefonlardan biri konumunda yer alıyor. Telefon, hem donanım, hem de yazılımı ile kullanıcıların beğenisini kazandı. Cihaz şimdiye kadar Android telefonlardan hoşlanmayan kullanıcıların bile ilgisini çekti.

Telefonun çok sevilmesinin nedeni sadece teknik ve yazılımsal özellikleri değil tabi ki de. Galaxy SIII, tasarım olarak ta gayet şık görünüyor.

Samsung'un son model yüksek uç telefonu Galaxy S III, kullanıcısının ne istediğini anlayan ve çok farklı bir mobil cihaz deneyimi sunan bir akıllı telefon.

Cihazın en çok dikkat çeken 5 özelliğini sonraki sayfalarımızda inceleyebilirsiniz.



1. Akıllı bekleme

Galaxy S III ön kamerasıyla gözlerinizi takip ederek internette gezindiğinizi ya da kitap okuduğunuzu anlayıp ışık düzeyini korumaya devam ediyor. Böylece, okuma keyfinizi ara vermeden sürdürebilirsiniz.

2. S Beam

Basit bir dokunma işlemiyle, 1 GB boyutundaki bir filmi yaklaşık 3 dakika gibi çok kısa bir sürede diğer bir Galaxy S III ile paylaşmaya olanak tanır. Üstelik bunun için iki Galaxy S III'ün Wi-Fi Direct özelliği yeterli.

3. En iyi fotoğraf

8 MP kamerası sıfır gecikmeli deklanşör hızına sahip olan Galaxy S III, art arda çekilmiş sekiz fotoğraf içinden en iyisini sizin için seçer. Çoklu Çekim özelliği ile birbirini izleyen 20 fotograf çekerek anı yakalamanız da mümkün.



4. Akıllı Arama ve Akıllı Uyarı

Akıllı Arama ise, arkadaşınız ile mesajlaşırken onu aramak isterseniz telefonu kulağınıza götürmeniz yeter. Galaxy S III aramak istediğinizi önceden sezer ve otomatik olarak arkadaşınızı arar.

Akıllı uyarı özelliği sayesinde telefonunuzu belli bir süre kullanmadıktan sonra elinize aldığınızda Galaxy S III cevapsız çağrılar ve yeni mesajlarla ilgili sizi bilgilendirmek için kısa bir titreşimle uyarır.



5. Pop-up Play

Aynı anda başka görevleri yürütürken ekranın bir bölümünde video oynatabilmenizi sağlar; böylece yeni e-postaları kontrol ederken veya internette gezinirken videoyu kapatıp yeniden başlatmanıza gerek kalmaz.

Android telefonlar 50 dolar oluyor!
Android telefonlar root'lanmalı mı?
Huawei yeni etkinliğini duyurdu! İşte tanıtılacak ürünler
Sonraki Haber