Galaxy Z Fold 3 RGB şeridi geliyor!

Samsung, Galaxy Z Fold 3' ün gizlenebilir menteşesine bir RGB şeridi koymayı düşünüyor.

Samgung, yeni katlanabilir telefonu için, rakip telefonlardan Galaxy Z Fold 3' ü ayıracak daha farklı fikirler arıyor. Bir sonraki akıllı telefonunda menteşeye yerleştirilecek RGB bir gösterge ile donatmayı planlıyor gibi görünüyor.

Galaxy Z Fold için RGB şeridi!

Ağustos ayında, Galaxy Note 20, Galaxy Note 20 Ultra ve Galaxy Z Flip 5G dahil olmak üzere bir dizi yeni üst düzey akıllı telefon tanıttı. Aynı zamanda Galaxy Fold için de hedeflerini duyurdu.

Samsung' un aldığı son patentlere göre Galaxy Fold 3 için gizlenebilir menteşeye renkleri ayarlanabilir bir RGB aydınlatma eklenecek. Kısmen yarı saydam bir kapakla kaplanan şerit, böylelikle darbelere karşıda daha korunaklı olacak. Telefonunuzu katlanmış haliyle masaya bıraktığınızda veya sessize aldığınızda gelen yeni bildirimler, mesajlar ve genel aramaları bildirmek içinde RGB aydınlatma yardımcı olacak.

Her ne kadar patentte bu bilgi yer alıyor olsa da, Samsung' un bu göstergeyi yaklaşan Galaxy Z Fold 3'e gerçekten entegre edip etmeyeceği bilinmemektedir. Bununla birlikte, Samsung' un katlanabilir akıllı telefonu daha da iyileştirmek ve böylece kullanıcı deneyimini daha da yüksek bir seviyeye çıkarmak için yeni olanaklar keşfetmeye devam ettiği açıktır. RGB aydınlatmalı olacağını tahmin ettiğimiz yeni katlanabilir telefonu büyük olasılıkla önümüzdeki yılın Şubat ayında Galaxy S21 ile birlikte tanıtılacak.

Xiaomi bile bu kadar ucuza satmadı işte realme Watch!
Xiaomi en çok satan telefonlar listesini domine etti!
Apple sonunda anlaşma sağladı, iPhone sahipleri bomba gibi bir özelliğe kavuşuyor
Sonraki Haber