Geçmişten günümüze tüm Galaxy S modelleri

Samsung’un S20 modellerini tanıtacağı bugüne özel hazırladığımız, geçmişten günümüze tüm Galaxy S modelleri galerimiz sizlerle.

Akıllı telefon pazarının lider ismi konumunda bulunan Samsung, merakla beklenen S20 modellerini bu gece tanıtacak. Aslında Galaxy S20 modelleri tanıtılmadan çok önce özellikleri ve tasarımına dair pek çok detay sızdırılmıştı. Dolayısıyla bu noktada bilmediğimiz, ya da atladığımız bir şey söz konusu değil.

Açık konuşmak gerekirse Samsung’un bugün gerçekleştireceği etkinlikte teknoloji tutkunlarını heyecanlandıracak bir duyurusu da kalmadı. Çünkü, az önce de belirttiğimiz üzere bu gece tanıtılacak olan tüm modeller bütün ayrıntılarıyla sızdırılmış durumda.

Peki S serisi bugünlere nasıl geldi? Samsung’un amiral gemisi modeli olarak karşımıza çıkan S modelleri yıllar içerisinde nasıl bir evrim geçirdi?

Hazırladığımız galeride tüm bu sorularınıza cevap bulacaksınız. Fakat önce ufak bir hatırlatmada bulunalım. Samsung akıllı telefon pazarına en hızlı uyum sağlayan şirketlerden biri oldu. Apple ilk iPhone’u duyurduktan sonra, geleceğin akıllı telefon modellerinde olduğunu gözlemeyen Güney Koreli şirket, çok vakit kaybetmeden ilk modellerini satışa sundu.

Samsung’un model yelpazesini geniş tutması ve Apple’ın aksine her bütçeden kullanıcıya hitap etmesi, Güney Koreli şirketi zirveye taşıdı.

Fakat Samsung’un zirve yolculuğunda Galaxy S modellerinin rolü de yadsınamaz. Dilerseniz şimdi lafı daha fazla uzatamdan sizleri geçmişten günümüze tüm Galaxy S modelleri listemiz ile başbaşa bırakalım.

İşte tüm Galaxy S modelleri

Popüler Haberler