Google Maps uygulaması iOS 6 için hacklendi!

iOS'un vazgeçilmez uygulaması Google Maps efsanesi geri dönüyor!

Geçtiğimiz haftalarda Apple, dünyanın en büyük arama motoru Google'ın sunduğu haritalar uygulamasını, yeni işletim sistemi iOS 6 ile birlikte bünyesinden ayırdığını resmen göstermiş oldu.

iOS 6'nın dünyaya gelmesiyle birlikte iPhone ve iPad kullanıcılarının mahrum kaldığı Google Maps uygulaması şimdiden özlenmeye başladı bile. Bildiğiniz üzere Apple aldığı yeni bir karar ile birlikte harita hizmeti vermeye başlamıştı. Bu hizmetin aktif olması Apple'ın yıllardır işletim sisteminde kullandığı Google Haritalar uygulamasını deaktif olması anlamına geliyordu.

Google Maps rüyası sona ererken, madalyonun diğer yüzüne baktığımızda Apple'ın yeni haritalar uygulamasına olan tepkiler çığ gibi büyümeye devam ediyor. Özellikle internet ile olan bağında sıkıntılar yaşayan kullanıcıların sayısı çığ gibi büyümeye başladı bile.

iOS'un belalı hackerlarından Ryan Petrich Twitter üzerinden geçtiğimiz saatlerde yaptığı açıklamayla birlikte müjde niteliğinde bir olaya imza atmış oldu. Açıklamada iOS 6 üzerinde Google'ın Maps uygulamasının nasıl çalıştırılacağı konusunda bir yol bulduğunu dile getiriyordu.

Konuyla alakalı olarak yayınlanan video, internette geçtiğimiz günlerden beri yer alan haberlerin doğruluğunun giderek arttığını gözler önüne sermeyi başardı. Bizler de Apple'ın yeni sunduğu Maps hizmeti için alternatif olan Google Maps'in kısa sürede iOS'a tekrar geri dönmesini temenni ederek sizleri Google Maps ve Apple'ın Maps uygulaması ile karışık şekilde çalışan uygulamanın videosuyla başbaşa bırakalım, iyi seyirler.


“Hayat Paylaşınca Güzel” kampanyası ödül aldı!
Samsung Galaxy S3 için Jelly bean yayınlandı!
TCL Türkiye’deki televizyon pazarını salladı, bu fiyata 58 inç televizyon bedava
Sonraki Haber